A Demon Slayer, avagy a Kimetsu no Yaiba sorozat végleges lezárását egy filmtrilógiában nézhetjük végig, talán még nálunk is lesz a mozikban.

2024.07.01. – Most már hivatalos. A Demon Slayer, avagy a Kimetsu no Yaiba anime-sorozat visszatér a mozikba, sőt egy olyan anime-filmtrilógiát hoz magával, ami remélhetőleg a magyar mozikban is vetítenek majd. A nagysikerű japán anime a fináléjához közeledik, a sorozat utolsó sagáját pedig három egész estét anime-filmben foglalják össze – írja a ComicBook.

Demon Slayer

A hivatalos leleplezésre nemrég került sor, a Demon Slayer legutóbbi évadzárójának apropóján. Az anime idén tavasszal tért vissza a negyedik évaddal, a Hashira Training arc pedig enyhén szólva is intenzív volt. Az évad egy hosszabb fináléval zárult, a Crunchyroll ezután bejelentette a DS filmtrilógiáját is. Egyelőre azonban nem lehet tudni, hogy a Demon Slayer filmek mikor jelennek meg, de az Ufotable animációs stúdió már keményen dolgozik rajtuk. A filmeket a Crunchyroll és a Sony Pictures Entertainment forgalmazza majd világszerte, és az sincs kizárva, hogy nálunk, Magyarországon is nézhető lesz a mozikban. Erre azért van esély, mert volt már rá példa. Idén februárban a Hashira Training arc speciális, premier előtti epizódját a hazai mozikban is meg lehetett nézni.

Videojáték -> Esport -> Fogadás. Tippelj meccsekre és nyerj az Unibeten kockázat nélkül! 20 000 Ft sportfogadás bónusz + 60 ingyen pörgetés! Regisztrálj! (x)

Lezárás

Ahogy azt el lehet képzelni, a Demon Slayer rajongók kíváncsiak, hogy a filmtrilógia hogyan zárja majd az anime történetét. Akik ismerik Koyoharu Gotogue mangáját, azok tudják, hogy annak utolsó felvonása őrületes. A tempó gyors, az akció pedig teljesen brutális. A Hashira Training után Tanjiro és szövetségesei kénytelenek szembeszállni az utolsó ellenséggel. Te várod a lezárást?

Ezt láttad?

Ha befeszülsz sem fogod megdönteni a világ 6 legdurvább gamer Guiness-rekordját

×