Verdansk visszatérését szinte mindegyik Warzone rajongó tűkön ülve várja. Úgy tűnik, hogy az eredeti tervek kicsit megváltoztak.

2024.06.30. – A Call of Duty fejlesztői már múlt évben bejelentették, hogy Fortune’s Keep és Rebirth Island szigete visszatér majd a játékba. Nem is vártak ki sokáig, 2024 első felében debütált mindkét pálya az új Warzone szezonokban. Olyannyira központi szerepet kaptak, hogy a Ranked módoknak is ezek a helyszínek adtak otthont. Nagy eséllyel ez még egy ideig így is maradhat, hiszen semmi sem utal arra, hogy Urzikstan pályájára költöznének a rangsorolt meccsek. Igen ám, de a legtöbben egy harmadik pálya visszatérését várják.

Nem titok, hogy Verdansk a Warzone legikonikusabb helyszíne. A mobilos változatban megtalálható, ám a PC-s és konzolos kliensben jó ideje nem találkozhattak már vele a játékosok. A fejlesztők sem árultak el igazán konkrét információkat a pályáról, ám minden elismert szivárogtató úgy tudta, hogy 2024 őszén, a Black Ops 6 startjával térhet majd vissza a helyszín. Úgy tűnik azonban, hogy a Call of Duty fejlesztői időközben meggondolhatták magukat, utolsó pillanatban változtattak a dolgon.

Egy kicsit többet kell várni Verdansk Warzone-os visszatérésére

2023-ban, a Fortnite OG sikereit látva döntöttek úgy a Call of Duty: Warzone fejlesztői, hogy Verdansk visszatérése is kötelező elem lehet a közeljövőben. Jó munkához azonban idő kell, így az őszi megjelenést elnapolták. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a következő lehet a forgatókönyv:

  • A Black Ops 6 nem hoz magával új Warzone pályát
  • Urzikstan térképe kaphat némi átalakítást, illetve ide költözik majd a Ranked mód is az első közös Warzone x BO6 szezonban
  • Verdansk érkezésére pedig valamikor 2025 tavaszán lesz aktuális, a Black Ops 6 éra közepén

Természetesen a fenti adatokat nem erősítette meg az Activision, jó ideig nem is fogja, ám az elmúlt években nem igazán hibáztak a szivárogtatók.

Forrás: InsiderGaming

Ezt olvastad már?

Vizuális mesterművek: ez a 8 videojáték már kész művészet

 

×