Többek között a Disco Elysium sok már GOTY-díjas játék hatalmas, 90%-os kedvezménnyel kapható a Steam oldalán. Íme 5, amit nagyon ajánlunk.

2024.06.30. – Nagyon jó hírünk van azoknak, akik mindig arra várnak, hogy akciók keretében fillérekért húzhassanak be nagy, akár AAA-s játékokat. Hát úgy tűnik, most eljött ez a perc, ugyanis a Steam több ismert, Év Játéka díjat nyert alkotást akciózott le, 90 százalékos kedvezménnyel, mindezt persze a jelenleg is zajló Steam Summer Sale 2024-en belül. Az szokásos éves akció június 27-én indult, és egészen július 11-ig tart.

5 nagyon jó ajánlat

Bár a Steam Summer Sale 2024 keretein belül több száz játék ára csökkent, az ajánlatok között van néhány olyan, amit mindenképp szerettünk volna kiemelni. Például 5 olyan játék kapott elképesztően alacsony árat, ami valamelyik díjátadón korábban GOTY díjat nyert. A játékok ára így 90%-kal csökkent, szóval ezeket most tényleg érdemes behúzni, ha még nincsenek meg.

Steam Summer Sale 2024 Év Játéka győztes ajánlatok

A konkrét elismeréseket tekintve a Sid Meier’s Civilization 6 és a Celeste a legkevésbé elismert játékok lehetnek a listán, már csak azért is, mert „csak” műfajspecifikus GOTY díjat nyertek. Eközben a többi, mélyen leárazott cím legalább egy általános GOTY díjjal büszkélkedhet. A Disco Elysium és a The Witcher 3: Wild Hunt a legünnepeltebb játékok, mindkettőt széles körben úgy emlegetik, mint saját műfajuk egyik legjobbját.

A Steam Summer Sale 2024 alatt persze a Baldur’s Gate 3 is olcsóbban kapható, mint eddig valaha a platformon, 20 százalékos kedvezménnyel 47,99 euró. Konkrétan a 2023-as GOTY díjak tucatjainak győztese nagyjából 48 euróért vihető, azaz 20%-os kedvezménnyel. Ezek között van a Borderlands 2, az Arma 3, a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands és az Assetto Corsa. De olyan RPG játékok is olcsóbbak lettek, mint a Divinity: Original Sin 2, a Dragon Age: Origins és a Mass Effect. Megéri körülnézni!

Ezt láttad?

Brutális nyár a Netflixen – Fantasztikus sorozatok jönnek júliusban a kínálatba

×