A Season 4 Reloaded változásai beleszólhatnak  a Warzone metájába. Esélyt adhatnak olyan fegyvereknek, melyeket már régen láttunk a szervereken.

2024.06.30. – Nem is olyan régen, június 26-án élesedett a Warzone és Call of Duty: Modern Warfare III legújabb, közös frissítése. A szezonközi csomagokat Reloaded néven illeti a fejlesztői gárda, ezúttal sincs ez másképp. Új küldetések, friss jutalmak és természetesen pályaváltoztatások kísérték a frissítést mindhárom játékmódban. Eseményekben sincs hiány, szinte minden hétre jut majd valami ajándék a Call of Duty játékosoknak. Ahogy azonban lenni szokott, új fegyvereket is élesítettek a fejlesztők, a Shotgunt már fel is oldhatták a játékosok.

Szintén elmaradhatatlan kellékei a nagyobb frissítéseknek a meta egyensúlyozással kapcsolatos ténykedések. Általában rengeteg gyengítés és erősítés kíséri az ilyen jellegű csomagokat. Ezúttal azonban csak egy fegyver kapott nerfet, a Kar98k-t gyengítették több szinten a fejlesztők. További 14 fegyver képességeit pedig magasabb szintre emelték a programozók. Biztosak lehetünk abban, hogy az elkövetkezendő 1-2 hétben ismét jelentősen átalakulhat a játék metája. Az ilyen időszakok azonban remek lehetőségeket adnak olyan fegyverek előretörésének, melyeket eddig valamiért nem kaptak fel a földről a játékosok. Úgy tűnik, hogy az egyik LMG különösen erős lehet manapság.

Visszatérhet a Warzone élmezőnyébe az elfeledett LMG?

Ahogy az lenni szokott, WhosImmortal azonnal a frissítés utáni állapotokba vetette magát. A „kötelező” választások mellett néhány egzotikusabb opció is felbukkant a 10 legjobb meta loadoutot összegző videójában. Ide sorolhatjuk az egykori kedvencet, a Pulemyotot is. A visszarúgása lehet nem a legjobb, a TTK értékeket tekintve is lehetnek jobb opciók, ám egy tulajdonságában igazán kimagaslik. Ez pedig nem más, mint a pontosság. Természetesen egy jó Conversion Kit is a segítségére siet ebben. Ezúttal sem maradtunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmenteket érdemes a fegyverre szerelni:

  • Muzzle: VT- Spiritfire Suppressor
  • Barrel: JAK Annihilator long barrel
  • Optic: Corio Eagleseye 2.5x
  • Conversion Kit: JAK Annihilator Bullpup
  • Stock: Command D-15 Kit

Nerftől egy ideig nem kell félni, így ha bejön a fenti build, nagy eséllyel a szezon végéig nyugodt szívvel használhatod a Warzone szerverein.

Ezt olvastad már?

Vizuális mesterművek: ez a 8 videojáték már kész művészet

 

×