Limitált ideig ugyan, de mindenki teljesen ingyen, egyetlen forint elköltése nélkül kipróbálhatja 2024 eddigi legjobb fantasy-ját, a Dragon’s Dogma 2-t.


Bódi Dániel

2024.06.29. – Bár a Dragon’s Dogma 2 ezidáig kétségtelenül az idei esztendő legjobb fantasy játéka, de már csak a miheztartás, illetve a műfaj királyainak újabb címei, az Obsidian Avowed-je, és a BioWare Dragon Age: The Veilguard-ja miatt is érdemes várni a kitüntetéssel minimum decemberig. Viszont, a fantasy akció-RPG-kért kicsit is rajongók számára bizonyosan az egyik legjobb választás a Capcom játéka, ami összes nyilvánvaló hibája ellenére is 50-től egészen 100 óráig képes a képernyő elé szögezni tulajdonképpen bárkit.

Ennek fényében talán kevésnek is tűnhet a fejlesztők ajánlata – de ne legyünk telhetetlenek, manapság ugyanis nem sokan dobálóznak két órányi fizetetlen, ingyen játékidővel. Ezalatt a két órácska alatt pedig az összes platformon (PS5, Xbox Series, PC) kötetlenül vethetjük bele magunkat a Dragon’s Dogma 2 gyönyörű, de kegyetlen, megannyi különösen veszélyes lénnyel benépesített fantáziavilágába, ami, ha valóban képes beszippantani, akkor az akciós vásárlás után pontosan onnan várja a kalandorokat, ahol a próba végén tartottak.

Nyilván már önmagában a július 18-ig tartó ingyenesség miatt is érdemes rápróbálni, de a próbaverzió még azért is kellemes, mert július 11-ig kiváló akció keretében vásárolhatjuk meg a teljes verziót: PC-n 20%-kal (Steam), konzolon 30%-kal lett karcsúbb az árcédula, ami a 25.000 forintos eredeti árához képest egy igen masszív, 6-7000 forintos engedmény. És ugyan a Dragon’s Dogma 2-nek eleinte nem volt jó híre, érdemes adni neki egy esélyt, mert nem csak a műfajában egy fantasztikus játékalkotás.

Ezt is olvasd el:

Brutális nyár a Netflixen – Fantasztikus sorozatok jönnek júliusban a kínálatba

×