Igazi fan service összecsapás várható, és ez csak most, alig egy hónappal a Deadpool & Wolverine mozis premierje előtt derül ki! Több új karakter is érkezik.

Gábor János

2024.06.29. – Már csak egy hónap van hátra a Deadpool & Rozsomák bemutatójáig, és a film kapott egy új, valószínűleg végső előzetest, amiben újabb jelenetekben láthatjuk az MCU antihőseit. Az új teaser egy másik, az X-Men franchise-ban nagy várakozással övezett összecsapást is felvillant:

Farkas/Rozsomák és Deadpool ugye egymás ellen biztosan harcolni fog, de ami igazán érdekes lesz, az az, hogy kikkel kell majd szembenézniük.

A legújabb előzetesben Deadpool (Ryan Reynolds) folytatja a könyörgést Rozsomáknak (Hugh Jackman), hogy segítsen megmenteni „mindazt, ami valaha fontos volt neki”, meg különben is: ő a válasz az imáira. Miközben Rozsomák kétségbe vonja saját hősiességét, különösen az ő univerzumában történt események kapcsán, önjelölt barátja továbbra is hősnek látja őt. Az előzetes azzal zárul, hogy Rozsomák szembenéz Sabretooth-tal. Mielőtt azonban a harc ténylegesen elkezdődne, Deadpool időt kér, és kimondja a nyilvánvalót: ez a párbaj bizony olyasmi, amire „az emberek évtizedek óta várnak”, úgyhogy meg kell adni a módját…

 

Sabretooth először a 2000-es X-Men filmben tűnt fel, Tyler Mane alakításában. Rozsomák akkor már megküzdött a mutánssal, de a csatát Küklopsz zárta rövidre, amikor ledobta Sabretooth-t a Szabadság-szoborról. A Deadpool & Rozsomák a jelek szerint végre megadja a rajongóknak azt a harcot, amit mindig is látni akartak, hiszen a képregényekben ez a két karakter rendszeresen összecsapott az egymással ellentétes világképük miatt.

Milyen karakterek köszönnek még vissza a Deadpool 3-ban?

A Deadpool & Rozsomák több karaktert is felvillantott a mozis bemutató előtt. Bár megerősítették, hogy Taylor Swift nem fog feltűnni Dazzler szerepében, Lady Deadpool és DogPool megjelenése mindenképpen várható. A főhős különböző variánsai mellett Cassandra Nova (Emma Corrin alakításában) szintén szerepelni fog és a film főgonoszaként emlegetik, Jennifer Garner pedig újra eljátssza Elektra szerepét.

Az X-Men korábbi szereplőit az elmúlt hónapokban gyakran kérdezték visszatérésükről a franchise-ba, mivel a Disney egyes karaktereket különböző Marvel-projektekben is megjelentetett. Bár Brian Cox nem érdeklődik a szuperhős franchise-ba való visszatérés iránt, Famke Janssen csak sejtelmes választ adott egy esetleges Jean Grey cameóról. A Deadpool & Rozsomák július 26-án érkezik a mozikba. Az előzetest alább nézhetitek meg.

Ezt se hagyd ki:

Tömeggyilkos szuperhősök – Ezek a Marvel karakterek öltek a legtöbbet

×