Óriási nyári film- és sorozatdömpingnek néznek elébe a Netflix a hőség elől bemenekülő előfizetői júliusban.


Bódi Dániel

A Netflix a júniusi langyos lábvizet júliusra érezhetően kiöntötte, hogy a forró strandokról a hűs szobákba visszatérő, vagy épp az embert pecsenyeként hamar megsütő júliusi tűző nap elől bent kibekkelő nézők dögivel csemegézhessenek az újdonságok között. A tikkasztó hónapban pedig bőven lesz mit nézni – nem is akármiket, júliusban ugyanis egészen fantasztikus tartalmakkal gyarapodik a streaming szolgáltató kínálata.

Mondhatni hosszas várakozást követően folytatódik az eredeti (és máig legjobb) Avatar: Az utolsó léghajlító alkotóinak fantasy-ja, A sárkányherceg, amely mellett több évtized után még Beverly Hills legmókásabb zsaruja, Axel Foley is visszatér. Ők már egészen biztosan ott lesznek a nézettségi toplistákon, amit feltehetően az utolsó évadot megkezdő, úgy pedig a Karate kölyök történetét lezáró Cobra Kai fog uralni, de valószínűleg sokan lesznek még kíváncsiak a nagysikerű Vikingek befejezésére, ahogyan a Sweet Home és az Elit utolsó évadaira is.

Mindezek mellett ugyanakkor bőséggel akadnak új sorozatok, saját gyártású, valamint régebbi filmek, valóságshowk, dokumentumfilmek- és  sorozatok, új gyerekműsorok, animék, de még a stand-upoknak sem leszünk híján júliusban.

Az alábbi lista viszont még nem teljes, hetente: minden héten hétfőn kerül frissítésre. A filmek és sorozatok címére bökve pedig azonnal a Netflix oldalán és/vagy a mobilalkalmazásában találod magad, ahol azonnal a saját listádra teheted őket!

JÚLIUS 1.

JÚLIUS 2.

JÚLIUS 3.

JÚLIUS 4.

JÚLIUS 5.

JÚLIUS 6.

JÚLIUS 7.

JÚLIUS 9.

JÚLIUS 10.

JÚLIUS 11.

JÚLIUS 12.

JÚLIUS 14.

JÚLIUS 15.

JÚLIUS 16.

JÚLIUS 17.

JÚLIUS 18.

  • Cobra Kai – 6. és egyben befejező évad első felvonás (összesen három lesz)
  • A ház ura – 1. évad

JÚLIUS 19.

JÚLIUS 24.

JÚLIUS 25.

JÚLIUS 26.

JÚLIUS 31.

Ezt is olvasd el:

Óriási bakik a kedvenc meséinkből, amiket tuti nem vettél még észre

×