Új eszközöket dob piacra hamarosan a Razer, amihez az Epic Games arany tojást tojó tyúkját, a Fortnite-ot is felhasználták, mint partner.

2024.06.28. – Ha valaki nem tudná, a Razer egy globálisan ismert, prémium kategóriás gaming márka, amit még 2005-ben alapított Min-Liang Tan és Robert Krakoff. A cég aktívan támogatja az e-sport közösséget, szponzorálva számos profi játékost és csapatot, valamint emellett saját közösségi platformot is üzemeltet, ahol a játékosok megoszthatják tapasztalataikat. Emellett a Fortnite-ot szinte biztos, hogy nem kell bemutatnom senkinek, az Epic Games sikerjátékáról van szó, ami 2017 óta úgy hasít, hogy szinte már meg sem lehet állítani. Amikor az ember azt hinné, hogy már nem lehetne sikeresebb, a fejlesztők kihúznak egy újabb nyulat a kalapjukból és sokkolnak mindenkit. Ez történt a játékon belüli koncertek esetén, aztán az új játékmódok megjelenésekor, majd legutóbb a LEGO túlélőmód bevezetésekor is. Szinte minden, amire rányomtatják a Fortnite feliratot, arannyá válik, az Epic pedig jól tudja ezt, s sütkérezik a sikerben.

Jönnek az új eszközök

razer

Nos, ezt a stratégiát tervezi most követni a Razer, a cég ugyanis úgy döntött, hogy új, speciális perifériákat dob piacra. Kollaborálni kezdtek az Epic Games-zel, az együttműködésből pedig Fortnite mintás eszközök születtek. Egér, fejhallgató, egérpad, na meg klaviatúra is érkezett a Fortnite termékcsaládba, amit egyértelműen a játék rajongóinak szánnak. Legalábbis ők többet tudnak belőlük profitálni, ugyanis minden egyes eszköz mellé játékbeli kozmetikai tárgy jár.

fortnite

Maguk a Razer modellek egyébként nem újak, korábbi slágerkütyükre nyomták rá a speciális Fortnite mintát. A termékcsaládba belekerült egy Razer DeathAdder V3 Pro, Razer Blackwidow V4 X, egy Razer Kraken V3 X, valamint egy Razer Goliathus Extended Chroma. Ezek határozottan topkategóriás eszközök, amik biztosan hosszú ideig szolgálják majd a tulajdonosukat.

 

Persze ezzel a Razer x Fortnite digitális kozmetikai tárgyak, amiket a játékba lehet feloldani, a játék történetének egyik legdrágább skinjeivé válnak. Elvégre ahhoz, hogy megszerezzük őket, a perifériák mellé kapott kódokat kell beváltani, s mindegyik mellé csupán csak egy jár. Ha a teljes kollekcióra vágyunk, bizony az összes Razer eszközt meg kell vásárolni a Fortnite promóból. Ehhez sok sikert kívánunk!

Ezt olvastad már?

Tömeggyilkos szuperhősök – Ezek a Marvel karakterek öltek a legtöbbet

×