Ismét itt az Unibet Visits, így élőben nézheted a világ egyik legnagyobb gamer és streamer eseményét, ezúttal Rotterdamból.

2024.06.28. – Aki esetleg még nem ismerné, a TwitchCon egy félévente megrendezésre kerülő gaming konferencia és rendezvény, ami a streamingre és a videojátékokra összpontosít. Az esemény abban is segít, hogy a közösség közelebbről találkozzon a streamerekkel és új játékokat próbáljanak ki. A TwitchCon általában évente kétszer kerül megrendezésre, egyszer Észak-Amerikában három napig, egyszer pedig Európában két napig. Most, június 29-én és 30-án élőben nézheted majd meg, hogy milyen az idei holland TwitchCon, köszönhetően az Unibet Magyarországnak.

Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján Suri, Eazykee és Büki Dani mutatja meg neked a TwitchCon legfontosabb pillanatait és persze a várost.

 

Ha mindig is kíváncsi voltál arra, hogy milyen lehet Hallandiában egy hatalmas gaming és streamer esemény, akkor most nagyon figyelj!

Mikor láthatod a streameket?

  • Június 28 – 18:00 – 22:00 – Bejelentkezés Rotterdamból – Az Unibet Magyarország Twitch csatornáján már az esemény előtt megismerkedhetsz a csapattal, akik Rotterdamba utaznak, hogy bemutassák nektek az eseményt. Megmutatják nektek a várost, a Twitch Partner Party-t és lesz esti Soju Party is.
  • Június 29. – 11:30 – 16:30 – TwitchCon 1. nap – Élőben – A stáb június 29-én délelőtt 11:30-tól egészen 16:30-ig vezet be titeket a TwitchCon első napjának programjaiba.
  • Június 30. –  11:30 – 16:30 – TwitchCon 2. nap – Élőben
  • Július 1. – 15:00 – 17:00 – Amsterdam sétálás

A TwitchCon teljes programját erre találod!

Ne maradj a világ egyik legnagyobb gaming és streamer eseményéről, amit egyenesen Rotterdamból közvetítünk neked!

Nézd az adást az Unibet Magyarország Twitch csatornáján.

Ezt láttad?

Tömeggyilkos szuperhősök – Ezek a Marvel karakterek öltek a legtöbbet

×