A Bleach: Brave Souls már lassan 10 éves múltra tekinthet vissza. Az Xbox tulajdonosok egészen mostanáig azonban kimaradtak a mókából.

2024.06.28. – A Bleach: Brave Souls egy beat ’em up – gacha stílusú játék játék. A fejlesztésért a KLabGames csapata felelt, a nevéből pedig ki lehet találni, hogy a népszerű Bleach manga univerzumában játszódik. Az első változatok még csak Android és iOS platformra jelentek meg. Egy ideig kizárólag Japánban volt elérhető a játék, ám 2016 januárjától már globálisan is letölthető a cím. Sokat kellett várni azonban a PlayStation és Windows változatokra. A Windows felhasználók 2020-tól örülhetnek, a PlayStation verzió pedig 2022-ben startolt el.

Mi sem bizonyítja jobban a játék népszerűségét, mint hogy 2023 augusztusára átlépte a 80 millió letöltést. A beat ’em up stílust szerepjátékos elemekkel tarkította a fejlesztői gárda. PvE és PVP módokkal is rendelkezik a Bleach: Brave Souls, így bárki megtalálhatja a játékstílusához passzoló módot. A Bleach megalkotója, Tite Kubo több egyedi karaktert is tervezett a játékhoz, de természetesen rengeteg ismerős karakter is visszaköszönt a játszadozás során. A legjobb az egészben, hogy a játék teljesen ingyenes, azaz free-to-play.

Most már Xboxon is ingyenesen letölthető a Bleach: Brave Souls

A fejlesztők nagy örömmel jelentették be június 27-én, hogy immáron Xbox platformon is szabadon tölthető a játék. Szerencsére nem csak az Xbox SeriesX|S tulajdonosok, hanem az Xbox One felhasználók is becsatlakozhatnak a mókába, nem korlátozták az új generációra a kiadást. A Bleach: Brave Souls Anime Game játékot immáron megtalálhatod az Xbox Store felületén, legyen szó Xbox One vagy Xbox Series X|S készülékekről. Ha nincs Xboxod, akkor pedig a játék Steam oldalát vagy PlayStation oldalát érdemes felkeresned. Várhatóan még idén elkészül a Nintendo Switch kiadás is, mellyel gyakorlatilag minden platformot le is fednek a fejlesztők.

Forrás: TheBoxHub

Ezt olvastad már?

Tömeggyilkos szuperhősök – Ezek a Marvel karakterek öltek a legtöbbet

×