A 2024-es Call of Duty játék a Black Ops sorozatot bővíti. Eddig 5 résszel játszhattak a játékosok, melyek sok, ikonikus fegyvert kitermeltek.

2024.06.28. – Az most már nem kérdés, hogy 2024 őszén a Black Ops sorozattal folytatódik a Call of Duty franchise. Az október 25-én érkező BO 6 a széria hatodik darabja lesz, bár az ötödik, a Cold War nem kapott dedikált számozást a fejlesztők. Június 9-én szinte mindent lelepleztek a fejlesztők a Microsoft eseményén. Tudjuk, hogy új mozgással érkezik majd a játék, ahogy az sem kérdés már, hogy mi lesz a megvásárolt skinekkel és fegyverekkel.

Egy előzetes lista is kiszivárgott áprilisban az érkező fegyverekről. Ez azonban még a megjelenésig is bővülhet, nem, hogy az utána következő 5-6 teljes szezonban. Az sem titok, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 12 olyan fegyvert is magával hoz, mely eddig nem szerepelt egyik címben sem. A Call of Duty alapvetően egy FPS lövölde, így természetesen a mechanikák mellett a játék alapját a fegyverek adják. A jelek alapján a BO 6 ebben sem fog finomkodni. Első körben az alábbi fegyverekre érdemes készülni:

  • AMES 85 (Assault Rifle)
  • Jackal PDW (SMG)
  • XM4 (Assault Rifle)
  • Marine SP (Shotgun)
  • Kompact 92 (SMG)
  • 9MM PM (Handgun)
  • LR 7.62 (Sniper Rifle)
  • Combat Knife (Melee)

Ezeket a fegyvereket vagy az előrendelői oldalon vagy pedig a hivatalos streamben mutatta meg valamilyen formában a fejlesztői gárda. A Black Ops széria azonban az elmúlt évek során több olyan fegyvert is kitermelt, melynek visszatérésének bizony igencsak örülne a közösség. A CharlieINTEL csapata össze is gyűjtötte a legjobban várt 6 fegyvert.

G11 – BO 1

Black Ops

Ez bizony sok játékos kedvenc fegyvere. A G11 egy igazi Assault Rifle, annak minden előnyével és hátrányával. Az iron sight igazán letisztult, a TTK érték pedig igencsak kellemes volt a maga idejében. A hangját sokan a mai napig felismerik, így nem is kérdéses, hogy vissza kellene térnie.

MTAR – BO 2

Black Ops

A MTAR szintén egy ikonikus Assault Rifle. Először a Black Ops 2-ben tűnt fel, ahol nem csak közelharcokban, de közepes távolságokon és messzi célpontok esetén is hatékony volt. Ez volt az első feloldható AR fegyver a Black Ops 2-ben, így az igazi rutinos rókák is jól ismerhetik.

MSMC – BO 2 & 3

Az MSMC ezidáig csak a Black Ops 2-ben és 3-ban tűnt fel. Éppen ezért sokan arra számítanak, hogy a hatodik részben ismét visszatérhet. Egy igazán sokszínű fegyver volt, az AR-ek és SMG-k legjobb tulajdonságait ötvözta magában. A visszarúgása nagyon kellemes volt és a sebzésével sem voltak problémák.

MPL – BO 1

Black Ops

Az MPL szintén sokak kedvenc SMG fegyvere volt. Legutoljára a Black Ops 1-ben tűnt fel a daragép. A sebzése nem volt a legjobb, ám a tűzgyorsasága ezt kárpótolta. A kisebb Black Ops pályákon dominált, főleg, ha megnövelt tárkapacitással ruházták fel a játékosok.

LSAT – BO 2

Az LMG kategória sem maradhat ki.  Az LSAT minden előzetes feltételnek megfelel. Nagy tárkapacitás, elképesztő tűzgyorsaság és a megszokott, hosszú tárazási idő jellemzi. A Black Ops 2 részében imádták a játékosok, a 100-as tárral felvértezve nem sok ellenfele volt Nuketown pályáján.

PSG1 – BO 1

Black Ops

A Sniper kategória szintén népszerű manapság is, így bizony a PSG1 sem maradhatott ki a CharlieINTEL listájáról. A fegyvert az első részben, a WA200 és L96A1 feloldása után lehetett megkaparintani. Egy fél-automata Sniperről beszélhetünk, mely Quick Scope-ra sem volt utolsó, ha jól céloztál, akkor pedig egyetlen egy lövés is elég volt az ellenfelek leterítéséhez. A PSG1 erejét azóta sem tapasztalhattuk meg egyetlen egy Black Ops címben sem, így bizony nagy esélye lehet a visszatérésének.

Ezt olvastad már?

Tömeggyilkos szuperhősök – Ezek a Marvel karakterek öltek a legtöbbet

 

×