A 2023-as év egyik legérdekesebb souls-like játéka volt Lies of P, ami most 40%-kos kedvezménnyel húzható be a Steamen.

2024.06.28. – Ha van egy játékműfaj, amivel nagyon nehéz a nagyközönségnek megbarátkozni, akkor a souls-like. Köztudott, hogy a műfaj alapvető eleme, hogy elég nehéz, és pontosan emiatt kapott nemrég igen vegyes reakciókat az Elden Ring DLC is. Ettől függetlenül úgy tűnik, hogy a műfaj a nehézségei ellenére egyre népszerűbb, a sorra érkező souls-like játékok sorában pedig igen érdekes darab volt a Lies of P.

Lies of P

Ez a játék azért is lehet különösen érdekes, mert az alapja bizony egy Disney-film, a Pinokkió. A történet szerint egy bábut irányítunk, aki bejárja Krat városát, amit egy járvány és egy báblázadás is sújt. A játék tágas és gyönyörű tereket enged bejárni, miközben találkozunk bossokkal, és felfedezzük a nagy igazságokat. A dolog úgy tűnik, bejött. A Neowiz kalandját a megjelenés első hónapjában több mint egymillió példányban vették meg, és már akkor megerősítették, hogy jön a folytatás. Ha te is szeretnéd kipróbálni a kalandot, akkor még a folytatás megjelenése előtt megteheted, ráadásul PC-re most olcsóbban, mint valaha.

Akció

Ha egy picit könnyebb souls-like élményre vágysz, mint az Elden Ring DLC, akkor itt az ideje Pinokkió bőrébe bújni. Egészen július 11-ig a Lies of P 40%-os kedvezménnyel kapható a Steamen, vagyis 60 euró helyett 36 euróba kerül. Ennyiért még sosem kínálták a Steam platformon, ez kb. 10 ezer forint.

Ezt láttad már?

Prémium 4K-tól a budget 1080p-ig – Ezek most a legjobb gamer monitorok

×