A One Piece első évada hatalmas siker volt Netflixen. Úgy tűnik, hogy hamarosan kezdetét veheti a második évad forgatása is.

2024.06.27. – 2023 augusztusában mutatkozott be az Eiichiro Oda ikonikus mangáját feldolgozó One Piece sorozat a Netflix felületén. A rajongók imádták az alkotást, pillanatok alatt a streaming platform egyik legsikeresebb sorozatává vált. A készítőknek azért rendesen fel volt adva a lecke, hiszen a One Piece mögött egy régi és hatalmas rajongótábor állt. Oda több szinten is segítette a projektet, mely bizony a végeredményen is meglátszott. Nem csak a mangát ismerő nézők voltak oda a sorozatért, hanem új rajongókat is sikerült bevonzani.

Az első évad összesen 8 részt vonultatott fel, melyet a Netflix a megszokott módon, egyszerre töltött fel az oldalra. A hardcore rajongók nagy szelete egy-két nap alatt le is darálta a részeket, így számukra már csak a hosszú várakozás maradt, mint opció. Remek kérdés volt azonban, hogy kikkel bővülhet majd a szereplőgárda. A Netflix az elmúlt hónapokban is még válogatott a jelöltek közül, június utolsó napjaiban azonban több szereplőről és színészről is lerántották a leplet.

Kiderült, hogy ki alakítja Smokert a One Piece második évadjában

A Netflix június 26-án publikálta a színészek első adagját:

  • Mr. 3 karakterét a Sötét lovagból ismert David Dastmalchian alakítja
  • Mr. 5-öt a Batwomanből ismerhető Camrus Johnson játssza majd
  • Miss Valentine karakterét Jazzara Jaslyn kelti életre
  • Mr. 9-et pedig Daniel Lasker játssza majd a második évadban

Június 27-én pedig kiderült, hogy ki játszhatja Smokert, Tashigit, Wapolt és Daltont:

  • Callum Kerr – Smoker
  • Julia Rehwald – Tashigi
  • Rob Colletti – Wapon
  • Ty Keogh – Dalton

A Netflix meglehetősen szűkszavú a 2. évad megjelenési dátumát illetően. A pletykák szerint a forgatás valamikor 2024 nyarán startolhat majd el, a megjelenés pedig 2025 második felében várható. A One Piece rajongóknak tehát alsó hangon még jó egy évet kell várniuk a folytatásra, de remélhetőleg megéri majd.

Ezt olvastad már?

Tömeggyilkos szuperhősök – Ezek a Marvel karakterek öltek a legtöbbet

×