Posztapokaliptikus shooter lesz a hónap sztárja, de érkezik szuperrealisztikus sportjáték és egy mókás-nyomasztó sci-fi kaland is.

Gábor János

2024.06.27. – A PS Plus előfizetők júliusi kínálata igazán ütősre sikeredett, hiszen a Sony olyan címekkel bővítette, mint például a hónap sztárja, a Borderlands 3. Ezek a játékok különböző stílusokat képviselnek, így minden PS Plus tag megtalálhatja a számára ideális címet, hogy aztán július 2-től augusztus 6-ig további díjaktól mentesen játszhasson velük.

Borderlands 3 | PS4, PS5

Röviden: a galaxis pereme, ahol militáns vállalatok zsákmányolják ki a bolygókat, tele van zsákmánnyal és erőszakkal. Ez az otthonod – a Borderlands. Megjelent egy őrült szekta, a The Children of the Vault, és úgy terjed, mint a csillagközi pestis. Csak neked és a szövetségeseidnek van meg az arzenálja ahhoz, hogy legyőzzétek őket. Játszd végig a történetet négy új Vault Hunter egyikeként! A karaktered rengeteg testreszabási lehetőséggel, és szerteágazó, egyedi képességfával rendelkezik, hogy végképp’ a játékstílusodhoz igazítsd a képességeit. Játssz bárkivel, bármikor, PS Plus Essential feliratkozással online, vagy osztott képernyős kooperatív módban – függetlenül a szintedtől vagy a küldetésed stádiumától!

NHL 24 | PS4, PS5

Röviden: az EA Sports NHL 24 még közelebb hozza az autentikus jégkorong élményét, rengeteg új játékmenet funkcióval és továbbfejlesztett móddal. Az új Exhaust Engine hűen visszaadja a magas nyomású mérkőzések izgalmát és küzdelmét, majd játékmenetet megváltoztató hatásokkal jutalmazza a kitartó támadó játékot. Az újragondolt Total Control Skill Moves és a megújult Vision Passing System bővíti az egyes pillanatok stratégiai lehetőségeit, lehetővé téve, hogy teljes pontossággal hajtsd végre a terveidet. Építsd fel saját NHL 24 Ultimate Teamed, éld újra a klasszikus meccsek és új események pillanatait! Fedezd fel a kibővített World of Chelt is, amely keresztplatform támogatással, áttervezett EASHL-lel és még sok mással vár!

Among Us | PS4, PS5

Röviden: ebben az egyedi online party játékban, ami az űrben játszódik, a csapatmunka, a meggyőzés és talán még az árulás is kulcsszerepet játszik! Készüljetek az indulásra, de vigyázzatok az Impostorokra! Teljesítsétek a feladatokat, hogy egyben tartsátok az űrhajót és visszatérjetek a civilizációba, de figyeljetek oda, mert a legénység között egy vagy több véletlenszerű játékos Impostor lehet, akik mindent megtesznek, hogy szabotálják a hajót és megöljék a többieket. Az igazi legénység feladata, hogy befejezze a feladatokat és leleplezze az Impostorokat, majd kidobja őket a végtelen űrbe. De óvatosan, mert az Impostorok minden trükköt bevetnek, hogy elhidd: ők is a legénység tagjai, így nem szabad mindent elhinni, amit hallasz! Jó tanács: te is találj ki mindig egy alibit, hogy ne te legyél az, akit végül ártatlanul kilöknek!

Ezt se hagyd ki:

Űr tátong utánuk: 8 PlayStation játék, amit simán kinyírt a Sony

×