Nagyon kreatív és szórakoztató puzzle került ki a magyar fejlesztők kezei közül, három dimenzióban. A formula zseniálisan addiktív.

Gábor János

2024.06.27. – Magyar fejlesztők kreativitását dicséri egy újabb hazai videojáték, ami a Steam kínálatából díjmentesen letölthető. Egy nap különbséggel jelent meg az ugyancsak hazai Two Blackbirds csapatának indie kalandjátékához, a Ghostboyhoz képest, ami ingyenes demóval is rendelkezik, de a teljes verzió sem zsebbe nyúlós, csupán 14,79 euró (5900 forint). Reméljük, komoly sikere lesz, ahogy a magyar WOMBEX Gamesnek is, akik szintén lenyűgöző, látványos alkotással, egy térbeli kirakóssal álltak elő.

Jigs4w3D Puzzle Challenge

Az ingyenes alapjáték formulája szuper: adott 20 puzzle, ami heti frissítést kap, így simán függőséget alakíthat ki a játékosokban, hiszen, ha össze is pakoltuk mind a 20 készletet, érdemes rendszeresen visszatérni az újabb és újabb kirakósokért. A valósághű 3D környezetben – ami egyébként egy modern lakás nappalija és hálószobája – egyedi élményeket kapsz, öt nehézségi szinten, vagyis korosztálytól és rutintól függetlenül mindenki talál benne kihívást. Az élmény pedig tényleg realisztikus: olyan, mintha kényelmesen ülve-fekve egyszercsak kedvünk támadna kirakni egy puzzle-t, és a Jigs4w3D-ben szerencsére mindig „van otthon” egy. Vagy húsz. És ha ez se elég, a Steam oldaláról beszerezhetők a DLC-k is, amelyekkel feldobhatod az élményt. A My Photos, a Futuristic Apartment Environment és a Loft Office Environment kiegészítő most 20-30 százalék kedvezménnyel 5,49, illetve 2,39-2,39 euróért (2200, valamint egyenként 950 forintért) kapható.

Az Unreal Engine 5 motorral készült Jigs4w3D Puzzle Challenge valós idejű fizikai élményt biztosít, a Chaos Physics rendszernek köszönhetően, amit részletes kamera mozgások egészítenek ki. Vidám környezetben, különböző kategóriákban rakhatod össze a puzzle-okat, miközben tíz kellemes dallamot hallgathatsz, és több száz achievementet szerezhetsz.

Ezt is olvasd el:

10 észbontó gamer anime, amiben videojáték a főszereplő

×