A Warzone Season 4 Reloaded ezúttal sem érkezett üres kézzel. Az első körben a Shotgunt oldhatják fel a játékosok az új Battle Pass szektorban.

2024.06.27. – A Warzone és Modern Warfare III rajongók júliusban sem fognak majd unatkozni. A fejlesztők június 26-án, a késő délutáni órákban startoltatták el a játék legújabb frissítését. A Season 4 Reloaded több újdonsággal is megajándékozta a játékosokat. Ahogy sejteni lehetett, Urzikstan tovább formálódik majd a Season 4 második felében. A DNA bomba sikeresen felrobbant a Popov Power Plantnél. Ezek nem csak átalakították teljesen a POI-t, de bizony a kiszivárgott méreganyagokkal is vigyázniuk kell majd a játékosoknak.

Két „új” játékmódnak is örülhetnek majd a Warzone játékosok. A Mutation Resurgence Quads és Buy Back Quads – A klasszikus Resurgence / Buy Back szabályokra érdemes majd készülni, ám az Operatorok különleges, mutáns képességek birtokába kerülhetnek majd. A Mutation Resurgence játékmód már az első nap meg is érkezett a Warzone playlistjébe, ám nem nyerte el teljes mértékben a játékosok tetszését. Ahogy azonban az lenni szokott, új fegyvereknek sem vagyunk híján.

A Warzone új shotgunja nem sokat kérdez

Warzone

A veterán Call of Duty játékosoknak szintén egy ismerős fegyver lehet a Reclaimer 18. Shotgunhoz mérten közelharcokban villanhat nagyokat, legutóbb a Black Ops Cold Warban bukkant fel. Az újraalkotott variáns fél-automata tüzelési móddal (is) csalogatná magához a játékosokat. Remek kérdés, hogy az új érában mit alkothat majd, ám az elmúlt időszakban mindig meta fegyverekké váltak az újoncok. A játékosok természetesen az első pillanatokban a fegyverre vetették magukat. A feloldásához a Battle Pass frissen megérkezett, új szektorát kell abszolválni. A SPAS-12 ihlette fegyver két tüzelési móddal is tud operálni, így helyzettől függően is lehet ezeket kapcsolgatni. Az azonban kijelenthető, hogy a „pump action” mód lehet az erősebb. Az első nap alapján az alábbi kiegészítővel érdemes felszerelni az újdonságot:

  • Muzzle: Bryson Choke
  • Laser: Kimura Ryl33 Laser Light
  • Stock: No Stock
  • Underbarrel: Bruen Bastion Angled Grip
  • Rear Grip: Haste XV Grip Tape

Gyengítésre egy ideig nem kell készülni, hiszen még csak most érkezett meg Warzone-ba a fegyver. Egy próbát mindenképp érdemes neki adni, ám nem kell Kar98k – Superi 46 féle egyeduralomra számítani.

Ezt olvastad már?

Tömeggyilkos szuperhősök – Ezek a Marvel karakterek öltek a legtöbbet

×