Erős narratíva, rogue-lite stílusú hangulat vár, ha letöltöd az Epic Game Store aktuális ingyenes játékát, ami horrorvizekre kalauzol.

2024.06.27. – Az Epic Games egy kicsit feldobja a nyári vakációt azzal, hogy továbbra is minden héten dobja ránk az ingyenes játékokat. Az elmúlt egy hétben egy igen aranyos puzzle játékot húzhattunk be 0 forintért, a Freshly Frosted volt ingyenes. Most viszont teljesen más vizekre evezünk, és egy igen különleges horrorhangulatú címet kapunk, RPG és rouge-lite stílusban.

Június 27 és július 4 között a Sunless Skies: Sovereign Edition ingyenes

Sunless Skies: Sovereign Edition

Ez a gótikus horrorjáték egyébként először lesz elérhető az Epic kínálatában, eredetileg 2019 januárjában jelent meg.  A játékban egy léghajót irányítasz, egy Föld alatti sötét és veszélyes világában. A játék egyedi atmoszférája és sötét világa semmihez sem hasonlító hangulatot teremt, ráadásul stratégiai mélységet, gazdag lore-t kínál. Messze nem csak a harcról szól: gondosan meg kell tervezned a léghajód útvonalát, kezelni a legénységet és kihasználni a játék adta lehetőségeket. A játék általában pozitív fogadtatásra talált: a gamerek és a kritikusok az erős narratívát és a rengeteg tartalmat dicsérik a legjobban. A maroknyi ellenvélemény szerint viszont lesznek, akik a harcrendszert frusztrálónak, a sok olvasással járó játékmenetet pedig összességében túl nehéznek találhatják.

 

Ha szereted a gótikus horrorjáték elemeket, a stratégiai RPG-ket és a rejtélyes, erős történeteket, akkor az összes DLC-t is tartalmazó Sunless Skies: Sovereign Edition mindenképpen a te rogue-lite játékod. Az Epic Games Store-ból már most letölthető ingyen, egészen július 4., csütörtök délután 5-ig.

Ezt láttad már?

Íme 4 igazán hasznos Windows segédprogram, amit kevesen ismernek

×