Az IGN megosztott egy 19 perces gameplay videót a The First Descendant című TPP looter shooterről, ami egyelőre úgy tűnik, nem ígér semmi újat.

2024.06.27. – Úgy tűnik, hogy nincs megállás: sorra érkeznek a küönböző műfajú lövöldözős játékok. A extraction shooter mellett a looter shooterek is egyre jobban terjednek, amiket a free-to-play modellel próbálnak még vonzóbbá tenni. A kérdés persze mindig az: az ingyenesség és a lövöldözés önmagában elég a sikerhez? Vajon mit tud még a The First Descendant?

The First Descendant

Ami azt illeti, a most megjelent 19 perces videó alapján (köszi IGN) a The First Descendant olyan, mintha a Remnant 2 és az Anthem keveréke lenne, a főszereplő pedig a Stellar Blade-ből ismert Eve-re hasonlít. Szóval igen, vannak benne szép lányok, és nagyjából ennyi. Az biztos, hogy a fejlesztők nagyon jól teszik, hogy a cím ingyenesen játszható lesz, mivel látszólag nem tesz le semmi újat az asztalra. A 19 perces videóban olyan küldetéseket láthatunk, ami valószínűleg ismerős lesz már más játékokból. Védd meg ezt a pontot vagy tárgyat adott ideig, menj el valahová és ölj meg minden ellenséget, menj egy adott zónába és tisztítsd meg az ellenségektől, stb.

Az Unreal Engine 5 alatt készülő játékban az emberiség túléléséért kell harcolnunk, a karaktereknek egyedi képességei vannak, solo és co-op küldetéseket is teljesíthetünk. Egy csapatban akár 4 játékos is lehet, együtt kell bossokat legyőzni. Ezenkívül a videón észrevehető, hogy a játék még eléggé döcög, nincs még tökéletes állapotban, annak ellenére, hogy a Steam adatlap szerint július 2-án jelenik meg. Szerinted milyen?

Rendszerkövetelmény

Ezt láttad már?

Ezért bannolták és ezt mondta – Elmagyarázzuk a Dr Disrespect botrányt

×