A Counter-Strike fejlesztői nem pihennek június utolsó napjaiban sem. Operation még nem élesedett, de bővült a felhozatal.

2024.06.26. – Az elmúlt hetek jeleiből lehetett már arra készülni, hogy a Valve munkálkodik a háttérben. A Counter-Strike 2 „tesztszerverein” folyamatos volt a mozgolódás, mely mindig frissítést sejtet. Időközben pedig az adatbányászok is találtak finomságokat a fájlokban. Felmerültek új pályák, de a ügynök ruha skinek és a fegyverekre szerelhető kulcstartók is extra figyelmet kaptak a közösségről. Időközben pedig világossá vált, hogy a Valve 2024 júniusának végére sem javította a Counter-Strike 2 rangjait. Sokan a Counter-Strike franchise 25. évfordulójára várták a csomagot.

Ez azonban nem történt meg, a Valve fejlesztői egy egyszerű Twitter üzenetben emlékeztek csak meg az évfordulóról. A közösség tagjai közül többen már egy Operationt kezdtek el vizionálni, így mindenki tűkön ülve várta a Counter-Strike 2 soron következő frissítését. Szerencsére a Valve sem húzta sokáig a dolgot, június 26-án hajnalban élesítették is a CS2 legújabb frissítését. A frissítés a korábban pletykált, 5 új pályát valóban elhozta a játékba, ahogy bizony a MM meccsek is javulhatnak majd.

5 új pálya érkezett Counter-Strike 2-be és még a rangok is megjavultak

Új pályák érkeztek CS2-be

Új pályák érkeztek CS2-be

A Counter-Strike 2 tehát öt új pályával bővült:

  •  Thera és Mills a Competitive, Casual és Deathmatch pályák sorát erősíti
  • A frissen bekerült Memento és Assembly párosa a Wingman rajongóknak okozhat örömet
  • A Pool Day pedig az Arms Race játékmódot dobhatja fel az elkövetkezendő időszakban

A Valve ezen kívül több hasznos fejlesztést is eszközölt:

  • Javították a Matchmaking rangokat. A görbe mostantól sokkal kiegyensúlyozottabb lehet, akár 4-5 rangot is ugorhatsz az első, frissítés utáni meccseden.
  • Mostantól két győzelem is elég, hogy látszódjon az adott pályához tartozó rangod.
  • Több, hasznos grafikai beállítás is érkezett a játék menüjébe. Jobban nyomon követhetőek az Nvidia G-Sync vagy épp a Reflex beállítások is.
  • Új, látványosabb animációt kaptak a kör végi MVP panelek.

A frissítés mérete körülbelül 5 GB, a frissítés után pedig a fenti újdonságokra kell készülnie a Counter-Strike 2 játékosokra. Az új kozmetikai tárgyak és az Operation még bizony várat magára.

Ezt olvastad már?

Ezért bannolták és ezt mondta – Elmagyarázzuk a Dr Disrespect botrányt

×