A Warzone legújabb frissítése, a Season 4 Reloaded június 26-án startolt el. Máris érkezett egy mód, mely képességeket is tartalmaz.

2024.06.26. – Május 29-én hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III negyedik, közös szezonja. Könnyen lehet, hogy ezen kívül már csak egy teljes szezonra számíthatnak az idei érában a rajongók. Ahogy azt már korábban világossá tették a fejlesztők, ezúttal sem maradunk újdonságok nélkül. Friss fegyverek, Urzikstan hangsúlyos újdonságok és megannyi fejlesztés várja a játékosokat. A Warzone Ranked ezúttal is Resurgence alapokra építkezik, azaz továbbra is Rebirth Island ad otthont az összecsapásoknak. A Warzone fejlesztői belengettek néhány érkező játékmódot a frissítés megérkezése előtt, ám értelemszerűen a pontos felhozatal csak a frissítés napján derülhetett ki.

Azt már tudni lehetett a Season 4 megérkezése előtt, hogy Ashika Island pályájának gyakorlatilag búcsút lehet inteni, könnyen lehet, hogy évekig nem tér vissza a Battle Royale játékmódba. A Season 3 során a játékosok szerint a sima, Battle Royale móddal nem is nagyon törődött az Activision. Úgy tűnik ezt a kritikát is jogosnak érezték a programozók, remélhetőleg a negyedik szezon kiegyensúlyozottabb lesz majd ilyen téren is.

Ezekre a Warzone játékmódokra érdemes készülni a Season 4 Reloaded első hetében

Warzone Season 4 játékmódok

Warzone Season 4 játékmódok

Mutation Resurgence

  • Quads – Urzikstan

Ranked Play

  • Trios – Rebirth Island

Plunder

  • Quads – Urzikstan

Battle Royale

  • Solos, Duos, Trios, Quads – Urzikstan

Resurgence

  • Solos, Trios – Map Rotation
  • Quads – Rebirth Island

Jól látható, hogy maga a felhozatal színes, ám váratlan módokkal nem jelentkeztek az Activision munkatársai. Az első napokban, hetekben olyan játékosok is visszatérnek, akik már hosszú hetek óta nem játszottak, hiszen a Season 4 Reloadeddel érkező új fegyvereket érdemes lehet minél hamarabb feloldani, melyhez bizony játszani is kell. Ahogy a fejlesztők korábban már elárulták, a mutáns tematikájú játékmódokat is élesítették már az első nap.

Ezt olvastad már?

Amitől tényleg megfagy a véred – A 10 legparább horrorjáték pillanat

 

 

×