Az Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC egy rakás olyan NPC-t mutatott be, amelyiknek nem látszik az arca. Egy moddernek köszönhetően viszont megnézhetjük.

2024.06.26. – Miközben még mindig arról megy a vita az interneten, hogy az Elden Ring Shadow of the Erdtree DLC mennyire lett nehéz, az igazán hardcore játékosok figyelme az NPC-ket sem kerüli el. Az biztos, hogy a játék kiegészítője rengeteg félelmetes karaktert kínál, de egy adathalász arra szánta az időt, hogy egy videóban megmutassa az igazi arcukat a maszk alatt. Máris nem olyan félelmetesek.

Elden Ring NPC-k maszk nélkül

Egy új videóban a YouTuber és adathalász, Zullie the Witch gyakorlatilag az DLC összes NPC-jének igazi arcát leleplezte. Mindegyik NPC látható páncél és maszk nélkül. Tényleg lenyűgöző látni, hogy a FromSoftware mennyit dolgozott a karakterek kidolgozásával, és nem csak a látható verziót készítették el, hanem mindent, ami a maszkok és páncélok alatt lapul. Mindezt annak ellenére, hogy a legtöbb dolog nem is látható a játékosok számára. A rajongókat lenyűgözte az NPC-k egyszerű megjelenése, kezdve Moore-ral. Redmane Freyja modellje is elég érdekes, mivel az arcát skarlátvörös rothadó sebhelyek tarkítják. Ez összhangban van a történetével, ami nagyon érdekesség teszi az egészet. A játékosok azt is kiemelték, hogy a Volcano Manorban található egyik NPC, Tanith, feltűnően hasonlít a Dancer of Ranahra. Ez megint jogos, hiszen Tanith táncos volt, mielőtt Rykard hitvese lett. Szóval még a maszkok és páncél alatt is minden összefügg mindennel.

 

Van néhány meglepő aspektus is. Hornsent például valamiért nem rendelkezik szarvakkal, de az adathalász hozzáteszi, hogy valószínűleg nem adták hozzá, mivel ehhez egy teljesen egyedi karaktermodellre lenne szükség. Neked hogy tetszenek így a karakterek? Írt meg kommentben!

Ezt láttad?

6 teljesen új játék, amiért egy fillért se gombol le rólad a Steam

×