A DLC részeként megkapod többek között a Terminátor franchise egyik karakterét és a fantasy filmek legősibb figuráját, akit garantáltan mindenki ismer.

Gábor János

2024.06.26. – Egy jól ismert Mortal Kombat 1 adatbányász, @interloko, nemrég a YouTube-on fedte fel, hogy szerinte melyik hat DLC karakter érkezik a játékba legközelebb. A videó részletesen bemutatja a hat új karaktert és két új arénát, amelyeknek a játék kódjában bukkant a nyomára.

Kik jönnek az új DLC-ben?

A Mortal Kombat 1 várhatóan júliusban zárja le az első Kombat Pack 1 hat DLC karakterének listáját, Takeda és az utolsó Kameo karakter, Ferra megjelenésével. De már most sokakat foglalkoztatnak a NetherRealm által tervezett új DLC karakterek, akik a Kombat Pack 2 részeként jönnek a játékba. Interloko szerint a játékkód három Mortal Kombat és három vendég karakter érkezéséről árulkodik. Ők azok:

  • Cyrax
  • Sektor
  • Noob Saibot
  • Ghostface
  • Conan, a barbár
  • T-1000

Ghostface érkezése nem lenne meglepő, mivel a karakter neve már korábbi szivárogtatásokban is felmerült. 2023 szeptemberében Ed Boon, a Mortal Kombat 1 fejlesztési vezetője (és közismert troll) egy X-bejegyzésben heccelte a rajongókat a potenciális DLC karakterekkel kapcsolatban, egy képpel, amelyen híres horror gonosztevők láthatók, köztük Freddy Krueger, Jason Voorhees és Leatherface. Ezek a karakterek már korábban megjelentek vendégként a Mortal Kombatban, ezért zöld pipával jelölték őket. Azonban azok a gonoszok váltották ki a legnagyobb érdeklődést, akik zöld kérdőjelet kaptak: Michael Myers, Pinhead, Chucky, Jigsaw és a Sikoly franchise-ból ismert Ghostface. Utóbbi ezek szerint tényleg jön.

Conan, a barbár, akit az 1982-es film miatt mindenki, aki él és mozog, Arnold Schwarzeneggerhez köt, tökéletesen illene a játék világába, mivel mindkét franchise ultrabrutális tónust képvisel. Érdekes, hogy a NetherRealm már megteremtette Arnie hasonmását a Terminátor franchise-ból, a T-800-as formájában, a Mortal Kombat 11-ben, de Schwarzenegger sajnos nem adta hozzá a hangját. A Terminátor 2-ből ismert T-1000 ennél jobban fog járni, mivel úgy tudni, hogy Robert Patrick hasonmása a színész hangjával is kiegészül: tavaly októberben a Reptile karakterét alakító Andrew Morgado elszólta magát, hogy

Patrick végzett T-1000-es szinkronmunkát a Mortal Kombat számára.

A NetherRealm hivatalosan még nem jelentette be a jövőbeli DLC terveit, de Boon megerősítette, hogy a Mortal Kombat 1 kap sztori DLC-t és „egy nagy meglepetést is”. A franchise egyébként hamarosan egy új filmmel, a Mortal Kombat 2-vel is bővül. A mozis premier 2025. október 24-re várható.

Ezt se hagyd ki:

6 teljesen új játék, amiért egy fillért se gombol le rólad a Steam

×