A Call of Duty fejlesztői ezúttal ismét elárulták, hogy mire is készülnek. Júliusban minden hétre jut majd valamilyen esemény, ajándékokkal megfűszerezve.

2024.06.26. – A Warzone Season 4 Reloaded június 26-án érkezik meg a szerverekre, magyar idő szerint 18 óra környékén. A játékosok nem fognak unatkozni, a várható újdonságok listáját össze is gyűjtöttük már a blogbejegyzés publikálását követően. Hamar kiderült azonban, hogy a fizetős csomagok mellett rengeteg ingyenes jutalmat is begyűjthetnek majd a játékosok. A fejlesztők szokásuktól eltérően több hét tematikáját is ismertették, így nem csak az adott időpontokat, de még a skinek darabszámát is ismerni lehet majd. Ahogy sejthető volt, szinte mindegyik esemény valamilyen extra csavarra, atmoszférára épít majd.

Folytatódik a Warzone Camo kifarmolása

A Call of Duty: Warzone-ban egy ideje heti küldetések segítségével is oldhatnak fel jutalmakat a játékosok. Ezek általában valamilyen különleges kiegészítőt, Aftermarket Partot foglalnak magukban. Az elmúlt négy hét felhozatala sem volt rossz, a fejlesztők pedig további izgalmakat ígérnek a maradék időpontra. Érdemes lehet minden heti küldetést megcsinálni, hiszen a nyolcadik után egy extra tárggyal, a fentebb is látható, Helical Reverb Camo-val bővülhet a virtuális raktár.

Az események

A Modern Warfare III és a Warzone játékosok sem fognak unatkozni júliusban. A fejlesztők négy olyan eventet is felvezettek, melyek mindkettő játékmódban kiteljesedhetnek valamilyen formában. Nézzük is, hogy mi vár ránk az év hetedik hónapjában.

Altered Strain (Június 26. – Július. 24)

Jutalmak száma: 19

Tovább folytatódik a szezon első felében megszokott, DNS gyűjtögetős móka. A Modern Warfare III és Warzone mutációval átitatott módjaiban pedig extra képességeket is kaphatnak a játékosok. Legyen szó falon átlátásról vagy épp pajzsgömbről, nem fognak unatkozni a Call of Duty rajongók.

Retro Warfare (Június 26. – Július 3.)

Jutalmak száma: 10

Az Altered Strain mód mellett a Retro Warfare eseménysorozat is elstartolt. Ennek fő elemét a Bitvela pálya adja majd Modern Warfare III-ban. A megszokott módon, dedikált küldetések nélkül, XP farmolásával oldhatóak fel az egyes jutalmak a játékmódokban. Remélhetőleg a pontos jutalmak listáját már a frissítés napján, június 26-án megismerhetjük majd. Egy azonban biztos, 10 ajándéktárggyal készülnek a fejlesztők. A Tracer Pack: 8-Bit Blitz Bundle Operatorai pedig extra XP boostot is adnak a meccsek során.

8-Bit Blitz Bundle - Call of Duty, Warzone, Modern Warfare III

8-Bit Blitz Bundle

Vacation Squad (Július 3. – Július 10.)

Jutalmak száma: 7

Egy kis nyári szabadság a Task Force 141 tagjaira is ráfér. Július első felében a küldetések teljesítéséért nyári tematikájú tárgyakat gyűjthetnek majd be a Warzone és Modern Warfare III rajongók. A jutalmak száma „csak” 7, ám nem szabad elfelejteni, hogy ez csak egy egyhetes esemény lesz.

Vortex: Death’s Grip (Július 10. – Július 24)

Jutalmak száma: 10

A szezon végért a Vortex eseménysorozat gyártja. Sokkal sötétebb hangulat járhatja majd át a játékot, mint amit az első júliusi héten megszokhattak. A Horsemen Death Ultra Skin itt is extra XP boosttal kecsegtethet, a jutalmak száma pedig 10 lesz.

A Warzone Season 4 július utolsó napjaiban ér majd véget, ám addig még négy hétnyi izgalom várja a játékosokat. Jól látható, hogy az újdonságok mellett az ajándékokban sem lesz majd hiány, a kevésbé csalogató kozmetikai tárgyak mellett azért feltűnik majd több Camo és egy Blueprint is, így a farmolás sem lesz majd hiába való. Remélhetőleg a jutalmak pontos listájára sem kell már sokat várni, ám a számuk így is elképesztő. Csak a fenti négy esemény abszolválásával 46 ajándék zsebelhető be. 

Forrás: COD BLOG

Ezt olvastad már?

6 teljesen új játék, amiért egy fillért se gombol le rólad a Steam

 

×