Az internet egy csodás Black Myth: Wukong videokártyán ámul, ami az MSI dizájn alapján készült, de nem is biztos, hogy létezik.

2024.06.26. – Ha már nagyon várod, hogy játszhass a Wukonggal PC-n, és szeretnéd, hogy játék közben egy igen erős videokártya pörögjön a gépedben, akkor a Black Myth: Wukong MSI kártya ideális választásnak tűnik. Legalábbis az lenne, ha tudnánk, hogy egyáltalán létezik-e, vagy hogy hogyan lehet beszerezni.

Wukong videokártya

Az biztos, hogy a Black Myth: Wukong az év talán egyik legjobban várt játéka, ami egyelőre úgy fest, hogy PC mellett konzolon csak PlayStation 5-ön lesz elérhető. Legalábbis egy darabig. A játék kapcsán most felbukkant a Twitteren egy titokzatos videokártya, valamilyen MSI Nvidia GeForce modell, aminek oldalán a Wukong képe díszeleg. A gond azonban az, hogy egyelőre semmit nem tudunk róla, szóval lehet, hogy csak egy rajongó szórakozik a világgal. Az viszont biztos, hogy a képek alapján nagyon jól néz ki, és biztosan sokan örülnének egy ilyen dizájnnak a gépükben. Nagyon reméljük, hogy ha még ez a tweet kamu is, akkor is valamikor megjelenhet egy ilyen kártya.

 

Rénézésre úgy tűnik, hogy a kártya alapja egy MSI GeForce RTX 4080 Super 16G Expert Fuzion, vagy esetleg az MSI GeForce RTX 4080 Super Expert egy változata. Mindkettő nagyon puccos kártya, az Nvidia RTX 4080 Superre épülnek. Természetesen sokan megkérdezték, hogy ez egy egyedi, vagy egy új videokártya-modell, de hongxing2020 csak annyit felelt: talán. Még ha ki is derül, hogy ez csak egy egyedi kártya, amit valaki poénból készített, nagyon jól sikerült.

Ezt láttad?

Lesz mit nézni: az év 10 legvártabb anime sorozata, ami még jön

×