Mostanában egyre gyakoribbal a túl nehéz játékok, az Elden Ring DLC után pedig adódik a kérdés: a játékosok képesek emiatt abbahagyni teljesen egy játékot?

2024.06.25. – Mostanában egyre jobban előkerül a játékok és a játékosok kapcsán a nehézségi szint. Miután többek között az Elden Ring széles körben sikeres lett, a souls és a souls-like műfaj egyre nagyobb teret nyer. Alapvetően azonban ez a játékműfaj magasra emeli a nehézségi szintet, így a gamerek egyre több nehéz játékkal találják szemben magukat. Adódik tehát a kérdés, hogy ezzel mennyire elégedett a magyar játékos közösség? Így arra gondoltunk, megkérdezzük.

Szavazás

A FromSoftware nemrég kiadta az Elden Ring új DLC kiegészítőjét, aminek kapcsán jelenleg nagy vita folyik azzal kapcsolatban, hogy mennyire lett nehéz. Egyesek szerint rohadtul, mások szerint egész egyszerűen ilyennek kell lennie egy souls játéknak. Még a FromSoftware vezetője, Hidetaka Miyazaki is szükségét érezte, hogy megszólaljon az ügyben. Elmondása szerint a stúdió játékainak egyszerűen muszáj a játékosokat gyakran brutális kihívások elé állítani, mert így tervezték a címet.

De nem is azt kérdezzük, hogy szerinted túl nehéz-e a Shadow of the Erdtree. Sokkal tágabb értelmezésben szeretnénk megközelíteni a kérdést, szóval azt kérdezzük, hogy valóban szereted-e a szándékosan nehéz videojátékokat? Szóval, szavazzatok az alábbi pollban, és írjátok le a véleményeteket a témával kapcsolatban!

SuperSurvey

Ezt láttad?

Így alakultak a videokártya árak júniusban – Vihar előtti mozgolódás?

×