Ha még nem vetted meg a Dead Island 2 zombis parádét, akkor most minden kiadás 50 százalékos kedvezménnyel lehet a tiéd, PC-re.

2024.06.25. – Gondolkodtál már azon, hogy miért szeretünk annyira zombikat ölni? Talán azért, mert bár emberinek tűnnek, eléggé szörnyek ahhoz, hogy a felaprításuk miatt ne érezzünk bűntudatot. Robotokat és démonokat lőni is jó, de amikor emberekkel lehet végezni, sokkal jobban látjuk és érezzük a kárt, amit okozunk. A zombik megölése miatt pedig nem érzed rosszul magad, és következménye sincs. Szóval jó hír, hogy az egyik legjobb zombi-gyilkolászós játék a Steamen most 50 százalékos kedvezménnyel érhető el, amit vétek lenne kihagyni.

Dead Island 2 akció

Aki esetleg nem ismerné, a Dead Island 2 nem is olyan rég, 2023 áprilisban jelent meg, és a 2011-es első játék folytatása. Igen, elég sokat kellett várni a 2-re, de szerintem megérte. Az FPS játék ugyanis nagyon sokat fejlődött azon a téren, hogy hogyan apríthatók fel és végezhetők ki a zombik. Ez egy vérrel átitatott játék, amiben a zombik olvadnak, bomlanak, darabokra hullanak. Ha azt hiszed, hogy a Resident Evilben zúzósak a fejlövések, a Dead Island 2 jóval magasabbra teszi a lécet. Szóval csak erős idegzetűeknek ajánljuk. A játékból amúgy több mint 2 millió példányt adtak el az első hónapokban, ami új rekordot jelent a kiadó Deep Silver számára. Az Epic Store exkluzivitás után csak 2024 áprilisában jelenhetett meg a Steamen, és most hopp: itt is az akció. Most gyakorlatilag mindegyik Dead Island kiadás féláron van.

  • Dead Island 2 alapjáték – 60 euró helyett 30 euró – kb. 12000 forint
  • Deluxe Edition – 65 helyett 32,49 euró – kb. 13000 forint
  • Gold Edition – 80 helyett 40 euró – kb. 16000 forint

Nem árt azonban tudni, hogy akció csak június 27-ig érhető el, szóval nem árt gyorsan átgondolni és döntést hozni. Ha még mindig úgy érzed, hogy nem akarsz neki esélyt adni, akkor nézd csak meg az alábbi előzetest.

 

Ezt láttad?

Így alakultak a videokártya árak júniusban – Vihar előtti mozgolódás?

×