A Warzone Season 4 Reloaded június 26-án startol el. Nagy eséllyel ezúttal sem ússzuk meg fegyver gyengítés és erősítés nélkül.

2024.06.25. – A Warzone és Modern Warfare III június 26-án ismét kap egy nagyobb frissítést. Ahogy azt sejteni lehetett, a Reloaded csomag valamikor 18:00 óra környékén startol majd el. Szintén borítékolható, hogy fegyver nerfeket és buffokat is magával hoz majd az update, ám ezek csak a frissítés napján derülhetnek ki. Általában a TOP 5 meta mindig érintett, de sokszor a legjobb 15-20 fegyvert is kezelésbe veszi a Warzone fejlesztői gárdája. Éppen ezért hamar le lehet szűrni, hogy mely fegyvereknek van esélye kitörni a szezon második felében.

Olyan fegyverek után kutatnak a tartalomgyártók, melyek statisztikájukat tekintve jó választások, ám közben nem annyira népszerűek. Több mint 100 fegyver közül választhatnak a Warzone játékosok, így nem kérdés, hogy szép számmal akadnak ilyen lehetőségek. Mostanra pedig már bátran lehet választani a MW II lehetőségek közül is, így több fegyvernek is lehet esélye a menetelésre. Úgy tűnik, hogy az egyik MW III SMG lehet a legideálisabb jelölt erre a feladatra.

Úgy tűnik, hogy visszatérhet a Warzone játékosok egyik kedvenc SMG-je

A Rival 9-et senkinek nem kell bemutatni, hiszen volt, amikor a népszerűségét tekintve is az élmezőnybe tartozott. Aztán elérte a szokásos gyengítés. Az elmúlt időszakban azonban több erősítést is kapott a fejlesztői gárdától és WhosImmortal szerint erősebb, mint valaha. Az SMG értékeit tekintve ismét a legjobbak között van, közepes távolságokban szinte leradírozza az ellenfeleket. Jelenleg a Super 46 és az FJX Horus népszerűbb páros, ám, ha ezeket megkapják a régóta várt nerfet, akkor a Rival 9 előtt is megnyílhat majd az út. Természetesen ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmentekkel érdemes próbálkozni:

  • Barrel: Rival-C Clearshot barrel
  • Underbarrel: XRK Edge BW-4 Handstop
  • Optic: Nydar Model 2023
  • Magazine: 50-round drum
  • Ammunition: 9mm High Grain rounds

A Warzone Season 4 Reloaded tehát szerdán, június 26-án élesedik majd a Call of Duty szervereken. Magyar idő szerint 18:00 órától érdemes várni az újdonságokat, melyeket össze is gyűjtöttünk a napokban.

Ezt olvastad már?

6 teljesen új játék, amiért egy fillért se gombol le rólad a Steam

×