Nagyon kellemetlen helyzetektől menthet meg Machenike KT84 billentyűzet, ami jó választás lehet azoknak, akiknek fontos a magánszféra.

2024.06.25. – Az internet bizony olyan világ, amibe nagyon bele tudunk merülni, és néha olyan helyekre tévedünk, amiket nem igazán szeretnénk megosztani másokkal. A Machenike új billentyűzete azok számára lesz ideális, akik szeretik a retro stílust, és akiknek fontos a magánélet. Ezért tették rá a pont-pixel kijelzőt és a pánikgombot.

Machenike KT84

Az olyan márkák, mint a Razer és a Higround rendszeresen adnak ki új és izgalmas billentyűzeteket, sokszor valamilyen különleges RGB megvilágítással, vagy éppen valamilyen animés mintával. A Machenike KT84 is ezen mechanikus billentyűzetek közé sorolható, ám abban talán más, hogy van rajta egy pánikgomb. Ennek a segítségével egy pillanat alatt be tudod majd zárni az összes megnyitott ablakot. Ha szeretnéd távol tartani a böngészési szokásaidat a kíváncsi szemek elől, vagy éppen elrejteni, hogy amúgy a gépen játszották, a kapcsoló meghúzása azonnal eltűntetni az összes ablakot a képernyőről, és visszadob az asztalra.

A Machenike KT84 ezen felül testreszabható pixeles kijelzőt is kapott, ami minden retrojáték-rajongónak tetszeni fog. A hivatalos Kickstarter oldal szerint a 490 képpontos pixeles képernyő egyéni mintákat, színeket és animációs effekteket támogat. De nem ez az egyetlen kijelző rajta. Kapott egy másik 1,47 hüvelykes TFT képernyőt is, ami folyamatosan monitorozza a számítógép hőmérsékletét, kiírja a pontos időt, az időjárást, stb.

A 84 gombos billentyűzet egyelőre csak a Kickstarteren keresztül érhető el, ahol 249 dollárért lehet a tiéd, ami olyan 92 ezer forint. Nem olcsó, de ha neked nagyon fontos a dizájn és a privát-szféra, akkor megéri. Hogy tetszik?

Ezt láttad?

Így alakultak a videokártya árak júniusban – Vihar előtti mozgolódás?

×