Az M16 hatalmasat menetelt a Warzone harmadik szezonjában. Úgy tűnik, hogy a Season 4 második felére ismét feléledhet a fegyver.

2024.06.25. – A Call of Duty új érája több izgalmat is tartogat a játékosok számára. A meta gyakorlatilag 1-2 hetente változik. Az előző klienseknél csak a nagyobb frissítésnél történtek érdemleges változtatások, míg manapság gyakorlatilag a legkisebb update is megboríthatja az erőviszonyokat. Valamilyen szempontból ez jó, hiszen sokkal színesebb a repertoár, ám, ha valaki kiesik pár hétre a körforgásból, akkor nehéz lehet megtalálni a legjobb választásokat. Szerencsére ebben mindig segítő kezet nyújtanak a Warzone tartalomgyártók és szakértők.

Több mint 110 fegyver közül választhatnak a Warzone játékosok. Ilyen mennyiségű lehetőségnél már bizony garantált, hogy több olyan fegyver is eltűnik, melyeknek a statisztikái ezt nem feltétlenül indokolnák. Az elmúlt időszakban a Holger 26, a Tempus Torrent vagy épp az MTZ-556 bukkant fel ismét a meccseken, sokáig azonban a játékosok teljesen ignorálták ezeket a remek választásokat. Néha pedig olyan fegyverek térnek vissza, melyeket már egyszer nerfelt a fejlesztői gárda, majd egy később erősítés után ismét új életre kelhetnek.

Az M16 továbbra is remek választás lehet Warzone-ban

Az M16 fegyver elképesztőt menetelt a Warzone x MW III éra harmadik szezonjában. Ezt sem a véletlennek köszönhette. a JAK Patriot Conversion Kit gyakorlatilag egy automata AR-t varázsolt a Burst fegyverből, mely pillanatok alatt a toplisták élére került. Aztán ahogy azt sejteni lehetett, érkezett is a jó kis nerf a Season 4 első perceiben, WhosImmortal azonban úgy gondolja, hogy épp eljött az ideje a visszatérésnek. Gyengítések ide vagy oda, az M16 TTK értéket tekintve a második legjobb helyen áll az AR-ek 15 méteres sebzését tekintve. Egyedül a BP50 tudja legyőzni. Sőt, ha 53 méterig vizsgáljuk a dolgot, akkor is a legerősebb választások sorát erősíti. Éppen ezért a Season 4-ben is megérhet egy próbát a fegyver, az alábbi attachmentekkel érdemes próbálkozni:

  • Muzzle: Casus Brake
  • Underbarrel: Bruen Pivot Vertical Grip
  • Magazine: 60-round mag
  • Ammunition: 5.56 NATO High Grain
  • Conversion Kit: JAK Patriot

Nerftől egy jó ideig nagy eséllyel nem kell félni, ám mindig ott lebeghet a levegőben.

Ezt olvastad már?

Lesz mit nézni: az év 10 legvártabb anime sorozata, ami még jön

×