Egyre több vezeték nélküli periféria kerül a boltok polcaira. Ez a fejhallgatók esetén is igaz, ám remek árakon találhatunk még vezetékes opciókat.

2024.06.25. – 2024-re egyre több vezeték nélküli perifériával találkozhatunk. A vezeték nélküli egerek és fejhallgatók már senkit nem lepnek meg, ám a billentyűzetek is szépen lassan eldobják a kábeleket. Ezzel nincs is semmi gond, hiszen olyan technológiákat alkalmaznak a gyártók, melyek gyakorlatilag lag-mentes, zéró hátránnyal járnak a vezetékes variánsokhoz képest. Igen ám, de ezeket a specifikációkat meg is kell fizetni, sok esetben 15-30 ezer forint extra felárral járhat, ha Wireless egeret vagy épp fejhallgatót szeretnénk vásárolni.

Éppen ezért, azok számára, akik a budget árkategóriát szemlélik, csak a vezetékes változatok kerülhetnek szóba. Különösen akkor, ha fejhallgató vásárlása a cél, érdemes lehet többször is átnézni a rendelkezésre álló felhozatalt. Sokszor pár ezer forint különbségért teljesen más élménnyel gazdagodhatunk. A HyperX Cloud széria még mindig a játékosok nagy kedvence, a klasszikus modellek rá is szolgáltak erre a státuszra. Hosszú ideig 20 ezer forint környékén, alatt is hozzájuthattunk egy-egy példányhoz, ám manapság inkább a 25 ezres árszegmensben pihennek a headsetek. Kivéve, ha sikerül ráakadnunk egy-egy combos akcióra.

20 ezer forint alatt vihető most ez a remek HyperX Cloud fejhallgató

A HyperX Cloud I/II és azok variánsai nagyjából hasonló specifikációkkal rendelkeznek, általában a körítés más. Hol USB hangkártyával érkeznek, hol pedig a fülhallgató kábelére szereltek rá egy vezérlőt a mérnökök. Az utód, az Alpha sajnos jócskán kiesik a budget kategóriából, jelenleg is 30 ezer forint feletti árcédulákkal találkozhatunk.

HyperX Cloud Silver fejhallgató

HyperX Cloud Silver fejhallgató

Az Alza.hu jóvoltából azonban most igazán jutányos áron, 16 ezer forint környékén csaphatunk le a HyperX Cloud Silver modellre. Ehhez nem jár USB hangkártya, ám PC mellett tökéletesen együttműködik Xbox One és Xbox Series konzolokkal is. A hangerőt és a mikrofon némítását pedig a kábelre szerelt vezérlőn keresztül is állíthatjuk.

Az akciót IDE kattintva érheted el!

FONTOS: A bejegyzésben szereplő akció a megjelenést megelőző napokban, órákban aktív volt, ám a megjelenést követően már akár perceken, órákon belül is megszűnhet. Előfordulhat azonban, hogy csak ideiglenes készlethiányról beszélhetünk, érdemes lehet később is ránézni az Alza oldalára. 

Ezt olvastad már?

6 teljesen új játék, amiért egy fillért se gombol le rólad a Steam

×