Az egész Shadow Warrior trilógia 92 százalékos leértékelést kapott a Steamen, nagyon olcsón húzhatod be a klasszikus és kaotikus FPS játéksorozatot.

2024.06.24. – A Shadow Warrior trilógia még 2013-ban indult el útjára, amikor a Flying Wild Hog újraindította a sorozatot az 1997-es eredeti játék alapján. A 2013-as cím és a két folytatás mindegyike rengeteg véres szórakozást kínál, ami miatt a legjobb FPS játékok között tartják számon, legalábbis aminek egy régi, retro-játék az alapja. A modern Shadow Warrior játékok mindegyike olyan old-school hangulatot idéz, amit nehéz reprodukálni, szóval mindegyik játék megtalálta a maga közönségét.

A Shadow Warrior trilógia extrém olcsó

Az SW trilógia ráadásul jelenleg 92%-os kedvezménnyel szerezhető be a Steamen, így a játéktrió most összesen 7,01 euróba kerül, ami kb. 2700 forint. Sőt a csomagban, amivel így 28 eurót spórolhatunk, megkapjuk még a Shadow Warrior Classic Reduxot is, ami az eredeti játék remasterelt változata. Szóval 4 játékot kapunk 2700 forintért, ami nagyon jó ajánlat.

Sietni kell

Mindegyik játék gyors tempójú akció, van benne közelharc és lőfegyveres harc is, az akción felül pedig találunk benne bőven pazar humort is. Nem árt azonban sietni, mert a fenti akció június 27-én jár le. Mivel a SW harmadik része valamivel rosszabb kritikát kapott, mint elődei, nem világos, hogy a fejlesztő Flying Wild Hog készít-e negyedik részt. Sem a fejlesztő, sem a kiadó nem nyilatkozott erről.

Ezt láttad?

Csodálatos Dragon Ball mobilháttérképekkel turbózzuk fel a mobilod

×