A Call of Duty: Warzone és Modern Warfare III negyedik szezonja a közepéhez érkezett. Június 26-án élesedik is az új frissítés.

2024.06.24. – Ahogy arra számítani lehetett, a Warzone negyedik szezonjának felénél ismét aktivizálódnak a fejlesztők. Az elmúlt években úgy alakították az egyes szezonokat a Call of Duty programozói, hogy félidőnél egy újabb löketet adhassanak a játéknak. Sejteni lehetett, hogy a Modern Warfare III éra sem változtat majd ezen, szerencsére a papírforma maradt a régi. Remek kérdés, hogy mi lehet majd a Black Ops 6 korszakban, ám az még erősen a jövő zenéje. Szintén borítékolható volt, hogy valamikor június 24-én élesedhet majd a fejlesztői blogposzt.

Nos, nem sokkal 19:00 óra után a Call of Duty hivatalos Twitter csatornáin elindult a szokásos marketinghadjárat. A játékosok immáron friss információkkal gazdagodhattak a soron következő, nagy frissítéssel kapcsolatban. Ezek sosem szólnak akkorát, mint a szezont elstartoltató csomagok, ám sosem árthat áttekinteni a listát. A nerfekre és buffokra azonban még várni kell, ezt mindig csak a frissítés napján publikálják a Warzone és Modern Warfare III fejlesztői. A bejegyzésben a Warzone újdonságaira fókuszálunk első körben, ám némi átfedés lehet majd a két (három) mód között.

Urzikstan – Popop Power Plant

Ahogy sejteni lehetett, a nagy Warzone pálya tovább formálódik majd a Season 4 második felében. A DNA bomba sikeresen felrobbant a Popov Power Plantnél. Ezek nem csak átalakították teljesen a POI-t, de bizony a kiszivárgott méreganyagokkal is vigyázniuk kell majd a játékosoknak.

Új Warzone játékmódok

Két „új” játékmódnak is örülhetnek majd a Warzone játékosok. A Mutation Resurgence Quads és Buy Back Quads – A klasszikus Resurgence / Buy Back szabályokra érdemes majd készülni, ám az Operatorok különleges, mutáns képességek birtokába kerülhetnek majd. Csak, hogy néhány példát említsünk az érkező képességekről:

  • Bioshield – Pajzsot hoz létre az Operator köré, mely blokkolja a sebzés, ám kifelé gond nélkül lőhetünk majd
  • Mutant Vision – Gyakorlatilag wallhacket kapnak a játékosok, bizonyos ideig átláthatnak majd a falakon
  • Mutant Cloak – Láthatatlanná válhatnak a játékosok, ám zöld lábnyomokat hagynak maguk után
  • Mutant Leap – Nagyobbat ugorhatnak a játékosok

A fentieken kívül még jó pár képesség élesedik majd, érdemes lesz ezek hatásait kitapasztalni az elkövetkezendő időszakban.

Új fegyverek

Reclaimer 18

Warzone

A veterán Call of Duty játékosoknak szintén egy ismerős fegyver lehet. Shotgunhoz mérten közelharcokban villanhat nagyokat, legutóbb a Black Ops Cold Warban bukkant fel. Az újraalkotott variáns fél-automata tüzelési móddal csalogatná magához a játékosokat. Remek kérdés, hogy az új érában mit alkothat majd, ám az elmúlt időszakban mindig meta fegyverekké váltak az újoncok.

Sledgehammer

Warzone

Az aktuális Call of Duty játékért a Sledgehammer Games csapata felel, így nem is lehetne aktuálisabb egy pörölykalapács behozatala a játékba. Már ránézésre is tekintélyt parancsoló. Lehet, hogy nem ez a leggyorsabb melee fegyver, ám, ha betalál, akkor nem sokat fog majd kérdezni.

MW III újdonságok

A Modern Warfare III rajongók egy új 6v6 pályának örülhetnek majd, mely az Incline nevet viseli. Több, korábbi pálya új variánsokkal bővülhet majd. A játékmódok sem maradnak a régiek, itt is számíthatunk majd Mutation hatásokra, de olyan mód is érkezik, melyben csak a fejlövés fog sebezni. A Bit Party playlistben pedig a Bitvela (Favela) pálya kerülhet középpontba, ahol a játékosok feje megnő majd a sikeres ölések után.

A Warzone és Modern Warfare III Season 4 Reloaded frissítése 2024. június 26-án élesedik. Magyar idő szerint 18:00 óra környékén várható a start, ekkor derülhet ki a megerősített és gyengített fegyverek listája is. 

Forrás: COD Blog

Ezt olvastad már?

Lesz mit nézni: az év 10 legvártabb anime sorozata, ami még jön

×