Egy évtized után a nyílt világú zombis túlélőjáték végre megjelenik, érkezik az 1.0-ás verzió. Ezzel pedig egy erősen átdolgozott játékot kapunk.

2024.06.24.  – Aki esetleg nem ismerné (bár kétlem), a 7 Days to Die egy igen izgalmas nyílt világú zombis sandbox túlélőjáték, ami egy igen sikeres Kickstarter kampányt követően 2013-ban indult el Early Accessben. Igen, ez már több mint 10 éve volt, azóta pedig a játék sokat fejlődött. A héten a fejlesztő The Fun Pimps pedig bejelentette, hogy egy évtizednyi frissítés, új funkciók és fejlesztések után a játék végre megjelenik, érkezik az 1.0-s verzió. A játék teljes verziója PC-re, PS5-re és Xbox Series X|S-re is megjelenik majd.

7 Days to Die

„Közel tizenkét év korai hozzáférés után végre itt a 7 Days to Die várva várt 1.0-ás kiadása. Ez a mérföldkő jelentős fejlődést jelent a túlélőjáték műfajában. Az 1.0-ás kiadás minden eddiginél több optimalizálást, csiszolást, javítást, új tartalmat, új funkciókat és új gameplay-rendszereket jelent” – írja a The Fun Pimps. Hogy pontosan mivel is turbózták fel az 1.0-ra a játékot, arról egy videóit is készített a csapat, de a lényeg, hogy tele van újdonságokkal.

Drágább

Amit viszont érdemes már most tudni, hogy az 1.0-s verzióval, ami július 25-én érkezik, minden platformon megemelkedik a játék ára. Azoknak azonban, akiknek PS4-en vagy Xbox One-on megvan a játék jelenlegi verziója, a „régi és a jelenlegi konzolok közötti technikai különbségek” miatt újra meg kell venni a játékot PS5-re vagy Xbox Series X|S-re. A stúdió 25% kedvezményt ad a régi játéktulajdonsoknak az új verzióra. Az 1.0 érkezésével amúgy a frissítéseknek nem lesz vége: a The Fun Pimps még évekig szeretne dolgozni a túlélőjátékon.

„Amikor először nekiláttunk a 7 Days to Die-nak, soha nem gondoltuk volna, hogy a játékunk ekkora sikert arathat. Ez nem lenne lehetséges a közösség folyamatos támogatása nélkül, akik több mint egy évtizede kitartanak mellettünk” – mondta Richard Huenink, a stúdió társalapítója. „A The Fun Pimps továbbra is folytatja a tartalomkészítést, új funkciókkal bővíti, mert ez a mi kedvenc játékunk is.”

A 7 Days to Die jelenleg a Steamen 23 euróba kerül, szóval lehet érdemesebb még július 25 előtt megvenni, hiszen ahogy írták is: minden platformon megemelkedik a játék ára.

Ezt láttad?

Szóval ezért foglalnak 100+ gigát az újabb AAA játékok

×