A Call of Duty Black Ops 6 készítői gondolnak azokra, akik szeretnek nem online módon, hanem egyetlen kijelzőn, osztott képernyős megoldással játszani.

2024.06.23. – A Call of Duty: Black Ops 6 megjelenése nincs is olyan messze, már 2024. október 25-én pörgethetjük a játékot. A Treyarch és a Raven Software azonban gondol azokra a játékosokra is, akik régen nagyon szerettek egy szobában ülni, és együtt, osztott képernyőn játszani a lövöldözős játékkal. A legújabb Black Ops úgy tűnik, mindenféle Call of Duty rajongót igényét igyekszik kielégíteni, szóval a split-sceen opció visszatérése jó hír lehet a régi rajongóknak. Van azért pár dolog, ami talán nem tetszik majd mindenkinek.

Black Ops 6 Split-Screen

Az Activision megerősítette, hogy a Black Ops 6-ban az osztott képernyős játékmenet ezúttal maximum két játékos számára lesz elérhető, szóval nem lehet egyszerre 4-en egy képernyőn tolni, mint régen a BO3-ban. Ez különösen nagy csalódás azoknak, akik nagyon várják a Black Ops 6 zombimódját, hiszen az biztosan élvezetesebb 4 fős csapatban, akár osztott képernyőn. A sorozatban a Black Ops 3 óta nem volt négyjátékos split-sceen mód, így még ha a kétjátékos osztott képernyő vissza is tér, ez kissé csalódás lehet.

Az osztott képernyős mód másik hátránya, hogy csak a jelenlegi generációs konzolokon, azaz az Xbox Series X|S-en és PlayStation 5 konzolokon lesz elérhető. Szóval akinek PlayStation 4 és Xbox One van otthon, az most kimarad ebből a mókából. Ennek az az oka, hogy a korábbi konzolgeneráció minőségromlás nélkül nem tudná biztosítani az osztott képernyős játékot. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a PC-s játékosok számára elérhető lesz-e az opció.

Posts from the blackops6game
community on Reddit

Te szeretnék még osztott képernyőn valakivel Call of Duty játékokkal játszani? Lenne rá szerinted igény? Összejönnek még az emberek egy képernyő előtt az online világban? Írd meg kommentben!

Ezt láttad?

JPEG vs. PNG – Mikor és hogyan használjuk ezeket a formátumokat?

×