A kooperatív zombis játék, a Back 4 Blood most 90%-os kedvezménnyel érhető el a Steamen, de már csak alig pár órád van megszerezni.

2024.06.23. – A Back 4 Blood című zombis játékot általában a Left 4 Dead sorozat utódjának tekintik, mivel a Valve makacsul elutasította, hogy folytatást készítsen a 2009-es Left 4 Dead 2-höz. Az eredeti Left 4 Deadet fejlesztő Turtle Rock Studios azonban magára vállalta a feladatot, hogy elkészítse a klasszikus játék folytatását. A B4B és a Left 4 Dead között határozottan vannak nagy különbségek, de alapvetően a játékmenet ugyanaz. Oké, oké, a Back 4 Blood nem érte el ugyanazt a sikert, mint a Left 4 Dead, de még mindig rengeteg szórakozás van benne. Ha pedig pár euróért jutunk hozzá, akkor talán még több kedvünk van játszani.

Akció

A játékosok most nagyon limitált ideig a Steamen (tehát PC-re) 90%-os kedvezménnyel húzhatják be a Back 4 Blood ÖSSZES kiadását. Ez azt jelenti, hogy

  • az alapjáték most 6 euró – kb. 2300 forint
  • a Deluxe Edition 9 euró – kb. 3500 forint – Tunnels of Terror, Children of the Worm, River of Blood DLC-k
  • az Ultimate Edition pedig 10 euró – kb. 3900 forint – A 3 DLC + Digitális extrák

 

Sajnos nem árt sietni, ugyanis ez az akció nagyon rövid ideig érvényes. Június 24, este 18 óráig van lehetőséged ilyen áron megszerezni. Semmiképp sem hagyd az utolsó pillanatra!

Ezt láttad?

Szóval ezért foglalnak 100+ gigát az újabb AAA játékok

×