A Karib-tenger kalózai fő karaktere bizonyára nagy népszerűségnek örvendő skin lesz a Fortnite-ban. A szemfülesek már meg is szerezték.

Gábor János

2024.06.23. – A Fortnite új frissítése igazolja, hogy valóra válnak a korábban kiszivárgott hírek, amelyek jó darabig csak vágyálomnak tűntek: Jack Sparrow tényleg bekerül a játékba, viszont széles körben csak hetek múlva kellene érkeznie. Ehhez képest elvétve már lehet találkozni a skinnel, ami annak köszönhető, hogy egy rövid ideig elérhetővé tették a passt, aminek a része volt. A helyzet nem egyszerű, amit az is jól mutat, hogy

Jack Sparrow egyelőre ritka, mint kalózhajón az egészséges fogsor.

Néhány játékos már megkapta a skint, mások viszont nem, és jelenleg nincs is mód arra, hogy megszerezd, ha korábban nem léptél időben – magyarázza a ComicBook. A Jack Sparrow skin a Cursed Sails Pass része volt, ami egy mini battle pass és a legutóbbi frissítéssel került be a boltba. A megvásárlásával a szemfülesek azonnal megkapták a Jack Sparrow skint, de további A Karib-tenger kalózai jutalmakat is megszerezhettek (a LEGO Fortnite játékosok pl. egy LEGO Jack Sparrow karaktert).

Ilyen tartalmak vannak még a Fortnite passban

Azok, akik gyorsan léptek és megvették a pass-t, szerencsések, mert a pass már nem elérhető. A Fortnite-híroldalak, mint az iFireMonkey, képeket osztottak meg a pass tartalmáról, miközben jelezték, hogy az Epic Games elrejtette a Cursed Sails Pass fület az Item Shopban, így az már nem látható és nem is megvásárolható. A pass zsákmányai között volt több emote, legalább egy pickaxe, egy ikon és néhány más tárgy, de az X-en keringő betöltőképernyő alapján ez nem minden:

a későbbiekben további karakterek is érkezhetnek, Davy Jones-szal az élen.

Akiknek már sikerült megszerezniük a Cursed Sails Pass-t és vele együtt Jack Sparrow-t, továbbra is használhatják a skint, mivel senki nem jelezte, hogy eltávolítanák a gyűjteményekből. A passnak egyébként hivatalosan júliusban kellett volna megjelenni, de túl korán bekerült a játékba. Aki megcsípte, attól már nem veszik el, a többieknek viszont várni kell pár hetet, hogy a legendás kalózkapitány bőrébe bújva induljanak csatába.

Ezt se hagyd ki:

Rengeteg PS-exkluzív jön – ilyen IP-k készülnek most a Sony stúdióknál

×