A Warzone fejlesztői bizony nem ignorálhatják a belsős statisztikákat. Minden jel arra mutat, hogy több szinten is gyengül az ikonikus Sniper.

2024.06.23. – A Warzone és Modern Warfare III negyedik közös szezonja egy igazán ütős párossal startolt el. A Kar98k és a Superi 46 duója hamar a játékosok kedvenc fegyverei közé emelkedett. Azóta is stabilan tartják magukat a TOP 5-ös listában, szinte minden meccsen előkerülnek. A Kar98k népszerűsége azért borítékolható volt, hiszen az FPS játékok egyik legikonikusabb Marksman Rifle / Sniper fegyveréről beszélhetünk. Ehhez pedig a Warzone fejlesztői igazán kellemes statisztikákat párosítottak.

A Kar98k tehát alapvetően is kellemes tulajdonságokkal rendelkezik, ám a kiegészítőket sem szabad elhanyagolni. A játékosok az elmúlt hetekben alaposan kitesztelték az újdonságot, ám könnyen lehet, hogy a Call of Duty: Warzone Season 4 későbbi szakaszaiban alakulhatnak még az ajánlott attachmentek. Az alábbi kiegészítőkkel érdemes tehát felszerelni az újdonságot:

  • Muzzle: Sonic Suppressor L
  • Barrel: Prazisionsgewehr 762 Long Barrel
  • Optic: SP-X 80 6.6x
  • Stock: No Stock
  • Ammunition: 7.92 High Grain Rounds

Igen ám, de a fejlesztők június közepén belengettek egy Modern Warfare III-re vonatkozó Kar98k nerfet. Akkor is borítékolható volt már, hogy a Warzone sem marad ki, ám mostanra néhány tartalomgyártó ijesztően pontos információkkal is rendelkezik.

Több szinten is gyengülhet Warzone-ban a Kar98k

Metaphor-t senkinek nem kell bemutatni, hiszen régi motoros a Call of Duty tartalomgyártást illetően. A Warzone tartalomgyártók sokszor idő előtt is kipróbálhatnak újdonságokat, ahogy bizony az információk is hamarabb eljuthatnak hozzájuk. Úgy tűnik, hogy a Kar98k Warzone-ban sem menekül meg a nerfektől. Metaphor elárulta, hogy a legfrissebb szivárgások szerint a fejlesztők csökkenthetik a Kar98k tűzgyorsaságát, a lövedékek gyorsaságát, az aim assist mértékét, de még a sebzési távolságokat is. Ez bizony igencsak kellemetlen lista lehet a Kar98k rajongók számára. A Warzone Season 4 Reloaded várhatóan június 26-án érkezik meg a szerverekre, így mindössze néhány nap maradt kiaknázni a fegyver jelenlegi erejét.

Ezt olvastad már?

Ezekkel az előzetesekkel hazudnak az arcodba a játékgyárosok

×