A Warzone új érájában hosszú ideig nem volt érdemes visszanyúlni a régi fegyverekhez. Season 3 óta azonban ez nagyot változott.

2024.06.23. – Lassan elérkezünk a Warzone Season 4 második feléhez. A fejlesztők ezt a szokásos, szezonközi frissítéssel szeretnék majd megünnepelni. A Reloaded nevet viselő csomagok nem annyira tartalmasak, mint egy-egy szezont elstartoltató update, de így is számíthatunk újdonságokra. Ahogy az lenni szokott, a szokásos fegyver nerfek és buffok sem maradnak majd el, ám ezeket mindig csak az update napján árulják el a Warzone programozói. Addig is érdemes lehet kihasználni a jelenlegi erőviszonyokat, hiszen sosem tudni, hogy épp melyik fegyverhez nyúlnak majd hozzá.

Nem titok, hogy a Modern Warfare III megjelenésekor bizony hamar kikerültek a korábbi fegyverek a körforgásból. A multiplayer módban sem volt ez másképp, de a Warzone játékosok sem szívesen kapták fel ezeket a földről. Sajnos jogos is volt ez a lépés, hiszen az új fegyverek nem csak sebzésükben voltak jobbak, de a vizuális visszarúgásuk is sokkal kellemesebb volt. Mindezt pedig azzal is megfűszerezte a fejlesztői gárda, hogy bizonyos küldetéseket csak az újoncokkal lehetett kivitelezni. A Season 3-as frissítés óta azonban gyakorlatilag összeért a két korszak, bátran lehet válogatni az előző éra fegyverei közül is.

Ez az ikonikus Warzone AR még mindig ütős választás

A Warzone játékosok egyre több, régi fegyvert fedeznek fel ismét újra. Ide sorolhatjuk a Season 3-ban ismét berobbanó M16-ot, a TR-76 Geistet vagy épp a Chimera-t. Azt sem szabad elfelejtenünk, hogy a Season 4 Reloaded előtti héten egy MW II fegyver volt a Warzone legnépszerűbb fegyvere, a Kastov 762 magabiztosan uralta a toplistákat. WhosImmortal szerint azonban a kistesót, azaz a Kastov 545-öt sem érdemes elhanyagolni. Resurgence pályákra ideális lehet, hiszen leginkább közelharcokban és közepes távolságok esetén hódít igazán. Ezúttal sem maradunk ajánlott kiegészítők nélkül, az alábbi attachmentekkel érdemes adni egy próbát az egykori kedvencnek:

  • Muzzle: VT-7 Spiritfire Suppressor
  • Barrel: IG-K30 406mm
  • Optic: Nydar Model 2023
  • Magazine: 60-round mag
  • Ammunition: 5.45 High Grain

Nagy eséllyel nerf nem vár rá egy ideig, ám a Season 4 Reloaded változásait senki sem tudja teljesen előre jelezni. Éppen ezért érdemes lehet egy próbát tenni vele az elkövetkezendő napokban.

Ezt olvastad már?

Ezekkel az előzetesekkel hazudnak az arcodba a játékgyárosok

×