A Fortnite legújabb játékmódja lényegében a Call of Duty Warzone egyik legnépszerűbb módja, a Resurgence. Már te is kipróbálhatod.

2024.06.22. – Az Epic Games nemrég hivatalosan is bemutatta a Fortnite teljesen új játékmódját, ami a Reload nevet kapta. Ez gyakorlatilag a Warzone Resurgence módjának egyfajta másolata, ami évek óta az egyik legnépszerűbb mód a Call of Duty battle royale-ban. A Reload módban a játékosok folyamatosan respawnolnak (újjáélednek) mindaddig, amíg a csapatuk legalább egy tagja életben van. Tehát ha valaki meghal, elindul egy visszaszámlálás, és míg a csapatból él valaki, mindig vissza lehet jönni.

Warzone mód a Fortnite-ban

Pontosan így működik ez a Resurgence-ben is, de ami a Call of Duty-ban nagyon népszerű, az nem biztos, hogy a Fortnite-ban nagy sikert arat majd. Ez kiderül, a játékmód ugyanis már elérhető. A Reload játékmódhoz közben az Epic készített egy „új pályát”, amit nem is annyira új, hiszen az OG (eredeti) pálya elemeit vették át. Szóval kisebb, mint az eredeti, hogy pörgősebbek legyenek a harcok. Íme az előzetes:

A Reload mód és Zero Build formátumban is elérhető, így még építeni sem kell, ha nem akarunk.

Ezt láttad?

10 észbontó gamer anime, amiben videojáték a főszereplő

×