Új gameplay előzetest kapott az a hamarosan megjelenő játék, amit imádni fognak a Crysis és Jurassic Park rajongók. Ilyen lesz a Ferocious.

2024.06.21. – Neked hiányoznak az olyan klasszikus és izgalmas filmek, mint a Jurassic Park, vagy az olyan játékok, mint a Crysis? Akkor jobb ha tudod, hogy olyan játék van készülőben, ami a két világot úgymond ötvözi, mindezt egy igen akciódús FPS játékban. Az IGN nemrég megosztott egy új gameplay előzetest a hamarosan megjelenő lövöldözős játékról, a Ferocious-ról. A játékot egy kis csapat fejleszti, akik azt ígérik, hogy a cím sok régi-vágású FPS rajongónak fog örömet okozni.

FEROCIOUS

A FEROCIOUS-t egyértelműen olyan kalandok ihlették, mint a King Kong és a Jurassic Park, és olyan modern taktikai FPS játékok, mint a Crysis. Egy intenzív dzsungelharcba vezeti a játékosokat, amiben a kaland egy hajótörés után kezdődik a Csendes-óceán feltérképezetlen vizein. Itt egy halálos sziget partjainál ébredünk, az elsődleges feladat pedig az eltűnt bátyánk megkeresése lesz. Ahogy egyre mélyebbre merészkedünk, kiderül, hogy nem mi vagyunk az egyetlen emberek a környéken. Zsoldosok lepik el a szigetet, szóval szükség lesz lopakodásra és stratégiára a túléléshez. Ez az új előzetes ráadásul azt is bemutatja, hogy a veszélyes dínók nem csak ellenségek lehetnek, de segítik is a munkánkat. Sőt, lesz egy mech is, amit vezethetünk.

 

Sajnos még mindig nem tudni, hogy mikor jelenik meg a játék, de nagyon jónak ígérkezik. A Steamen tudhatsz meg róla többet.

Ezt láttad?

Űr tátong utánuk: 8 PlayStation játék, amit simán kinyírt a Sony

×