Itt az ideje berámolni a nevetségesen olcsó Dragon Age-játékokat, még mielőtt megjelenik az új, meglehetősen sokat változtató etap.


Bódi Dániel

2024.06.21. – A valamikor idén érkező Dragon Age: The Veilguard alaposan megreformálja a szerepjáték-sorozatot, ami egészen biztosan nem fogja elnyerni mindenki tetszését. Azoknak talán be fog jönni az akciójátékosított harcrendszer és a teljesen lineáris játékmenet, akik soha egy percet sem töltöttek el a Dragon Age világában, csakhogy a Steam legújabb akciója után aligha marad még Dragon Age-szűz játékos.

Legalábbis hatalmas dőreség volna ilyen olcsón nem lecsapni valamelyik részre, vagy esetleg mindre, ha már ott vagyunk, hisz a komplett szériáért nem kérnek többet 3900 forintnál. Sőt, ezért a pénzért a legteljesebb kiadásokat markolhatjuk, melyek az összes létező, valaha megjelent hivatalos kiegészítőt és plusz tartalmat magába foglalják. Az Origins – Ultimate Edition (DA1) 1180 forintba, a Dragon Age II: Ultimate Edition szintén 1180 forintba, az Inquisition – Game of the Year Edition pedig 1580 forintba kerül csupán.

Érdemes ugyanakkor sietni, mert a jóárasítás nem tart örökké: június 27-e után minden visszaáll szépen a megszokott rendjébe, a fenti áron csak addig lehet beszerezni a három legendás RPG-t.

Ezt is olvasd el:

Minden idők egyik legjobb videojátékos jelenete majdnem kimaradt az Alan Wake 2-ből

×