A Cooler Master legújabb csúcstápja, az X Silent Edge Platinum most nem elég, hogy akciós áron érhető el, még ajándék monitor is jár mellé.

2024.06.21. – A Cooler Master egy tajvani székhelyű vállalat, ami 1992-ben alakult, azóta pedig a számítógép perifériák és hűtési megoldások területén a piac egyik vezető szereplőjévé vált. A céh közismert a kiváló minőségű PC házairól, tápegységeiről, hűtési megoldásairól, valamint a gaming kiegészítőiről. A Cooler Master főként a hűtő berendezéseiről ismert – gondolom ez a vállalat neve miatt nem meglepő-, beleértve természetesen a lég- és vízhűtési rendszereket is. Az ikonikus Hyper 212 EVO processzor hűtő az egyik legismertebb és legnépszerűbb termékük, amit a hatékony hűtés és megfizethető ár jellemez. Mindig is nagy hangsúlyt fektetett az innovációra és a technológiai fejlődésre. Számos szabadalommal rendelkeznek a hűtési technológiák területén, rendszeresen mutatnak be új termékeket például a Computex és a CES expókon.

Az egyik legújabb újításuk azonban meglepő módon nem szervesen a PC hűtőkhöz köthető, ám végeredmény mégis egy új hűtési technológiáról van szó. A Cooler Master készített egy szupercsendes, 850 wattos tápegységet, ami azért képes hang nélkül dolgozni, mert konkrétan nem tartalmaz ventilátort.

Az X Silent Edge Platinum 850 wattos tápegység alkatrészeinek hűtéséről kizárólag passzív hőcserélő elemek: egy hőcsöves hővezetési rendszer, illetve jó nagy hűtűbordák gondoskodnak. A gyártó azt mondja, hogy szabadalmaztatott kialakítású megoldása képes a táp egyébként ipari minőségű Infineon MOSFET elemeinek megfelelően alacsony hőmérsékleten tartásáról gondoskodni akár maximális terhelés mellett is. – írja a PC Fórum.

Túl szép, mégis igaz!

A Cooler Master ráadásul annyira bízik az innovációban, hogy kapásból 15 éves garanciát vállal az eszközre, ami őrületesen sok idő, pláne egy olyan berendezésre, ami bizony rendesen dolgozik nap, mint nap. A terhelést és a hőmérsékletet egyébként a felhasználók magán a számítógépen is figyelemmel követhetik a Cooler Master MasterCTRL nevű felügyeleti szoftverének köszönhetően.

cooler master

A szóban forgó Cooler Master tápegység-csomag

És ha még ez sem elég, a Cooler Master most egy akció keretében ingyen ad a tápegység mellé egy 27 colos ívelt gamer monitort is. Nem, nem néztünk be semmit, az X Silent Edge Platinum áráért (körülbelül 145 ezer forint), most egy „néma”, 15 év garanciával megáldott 850 wattos tápot kapunk, valamint egy gamer monitort.

Az akció limitált ideig érhető el, érdemes lecsapni rá!

Ezt olvastad már?

Hihetetlen, de már Xbox Series S-en is 120 FPS-sel pörgethető a Starfield

×