Hamarosan egy petákodba sem kerül ez a föld alatt repkedős, felfedezős kaland. Erős narratíva, rogue-lite stílusú hangulat vár.

Gábor János

2024.06.21. – Megvan, melyik játékkal próbál lenyűgözni legközelebb az Epic Games Store. A játék webáruház következő ajándék kiadványa – amit hamarosan ingyen letölthetsz és utána örökre megtarthatsz – nem csak az alapjátékot, hanem a hozzá megjelent összes DLC-t is tartalmazza. A Failbetter Games fejlesztette rogue-lite az Epicen az akció keretében debütál ingyen, de a Steamen például több mint 9000 forintnyi euróba kerül.

Sunless Skies: Sovereign Edition

Az Epic Games ajándéka lesz ez a gótikus horrorjáték, amelyben egy léghajót irányítasz, egy Föld alatti sötét és veszélyes világában. A játék egyedi atmoszférája és sötét világa semmihez sem hasonlító hangulatot teremt, ráadásul stratégiai mélységet, gazdag lore-t kínál. Messze nem csak a harcról szól: gondosan meg kell tervezned a léghajód útvonalát, kezelni a legénységet és kihasználni a játék adta lehetőségeket. A játék általában pozitív fogadtatásra talált: a gamerek és a kritikusok az erős narratívát és a rengeteg tartalmat dicsérik a legjobban. A maroknyi ellenvélemény szerint viszont lesznek, akik a harcrendszert frusztrálónak, a sok olvasással járó játékmenetet pedig összességében túl nehéznek találhatják.

 

Ha szereted a gótikus horrorjáték elemeket, a stratégiai RPG-ket és a rejtélyes, erős történeteket, akkor az összes DLC-t is tartalmazó Sunless Skies: Sovereign Edition mindenképpen a te rogue-lite játékod. Az Epic Games Store-ból június 20-a csütörtök este 5-től egy teljes héten át ingyen megszerezheted.

Ezt is olvasd el:

Rengeteg PS-exkluzív jön – ilyen IP-k készülnek most a Sony stúdióknál

×