Nagy bajban vannak a játékmackók abban a horrorjátékban, ahol bizony fegyvert kell ragadniuk a túléléshez. Akár 4-en is együtt lehet tolni.

2024.06.20. – Amikor gyerek voltak, és megjelent a Toy Story, én is nagyon reméltem, hogy a játékaim életre kelnek, és együtt játszhatunk. Tudom, mindenki ezt szerette volna, aki ezen a filmen nőtt fel. Azonban ezek a vágyálmok ilyen pozitív, fényes, barátságos élményt adtak. Na, pontosan ezt fordítja a feje tetejére egy Steamen frissen megjelent lövöldözős játék, amibe akár négyen is be lehet ugrani.

STUFFED

A játékban plüssmackók bőrébe kell bújnunk, akinek meg kell védenie a gazdáját, az árnylények és a kerti törpék ugyanis a nyugodtan alvó kislány életére akarnak törni. Nincs mit tenni, fegyvert kell ragadni, és fel kell venni a harcot ellenük. A házban lakó kislány álmában találjuk magunkat, aki azért alszik mélyen, mert azt hiszi, hogy a plüssmackója megvédi őt minden veszélytől. Ugye nem hagyod cserben? A játékban lehetőségünk van a haverokkal együtt lőni a törpéket és árnylényeket, ráadásul az ellenség mindenféle hordákban támad ránk. Mivel mackóként játszunk, a környezet természetesen egy-egy szoba lesz, a fegyverek pedig viccesek. Popcorn-gránát, zselés puska, stb. Szóval otthon megtalálható elemekből állnak.

A STUFFED amúgy nem egy új játék, tavaly már elérhető volt Xboxon, a PC verzió pedig 2021 óta early access-ben volt. Ez azonban már az 1.0-ás verzió. Ha szeretnéd kipróbálni, akkor jó hír, hogy június 23-ig 10 százalék kedvezménnyel, 9,71 euróért lehet a tiéd PC-re, ami olyan 3800 forint. Irány a Steam!

Ezt láttad?

Sokan keverik, te ne tedd: ez a különbség az AI és a gépi tanulás között

×