A Warzone felhasználók szinte minden héten kifarmolhatnak valamilyen újdonságot. Ezúttal ismét egy ütős attachment érkezett a játékba.

2024.06.20. – A Modern Warfare II a Weapon Tuning lehetőségét hozta el, ám a 2023-as cím még ennél is tovább lépett. Az újdonságok az Aftermarket Part nevet viselik magukon, melynek része Conversion Kits névre hallgató fejlesztés is. A programozók olyan szabadságot adtak a játékosok kezébe, mellyel a jól ismert fegyvereknek is új karakterisztikák adhatnak, még színesebbé téve a játékot. Ahogy a többi újdonság, úgy bizony ez a fejlesztés is megérkezett a Modern Warfare III után a Warzone-ba is. Ahogy sejteni lehetett, a Season 4 sem érkezik üres kézzel.

Az Aftermarket Partokat a Warzone játékosok általában heti küldetésekkel oldhatják fel. Olykor lehet érezni, hogy egy-egy kiegészítő nem lett nagy találat, ám a Season 4 első és második heti felhozatala is roppant kellemes lett. Az első héten a Lachmann Shroudból varázsolt teljesen automata fegyvert a friss kiegészítő. Második héten pedig a JAK Requiem okozott kellemetlen meglepetést az ellenfeleknek. Úgy tűnik, hogy a harmadik után a negyedik hét sem finomkodik.

Így oldhatod fel a JAK Thumper-656-ot Warzone-ban


A JAK Thumper-656 kiegészítő egy különlegesebb launcherhez, az RGL-80-hoz érkezik. A kiegészítő segítségével több lőszert is megeszik a fegyver, sokkal jobban kiaknázhatóak a képességei, így talán végre igazi másodlagos fegyver válhat belőle. Szerencsére néhány Warzone küldetés segítségével pillanatok alatt fel is oldható, papíron öt feladatot is elegendő teljesíteni:

  • Nyiss ki 20 Loot Cache-t Urzikstan észak-nyugati régiójában (Resort, Power, Seaport, Cargo) – 7,500 XP
  • Nyiss ki 20 Loot Cache-t Urzikstan déli régiójában (City, Suburbs, Manor) – 7,500 XP
  • Érj el TOP 10 helyezést, 5 alkalommal  – 10,000 XP
  • Ölj meg 10 Operatort vagy szerezz 10 Assistot a „Recommended” fegyverek valamelyikével  – 2,500 XP
  • Nyiss ki 20 Loot Cache-t Urzikstan keleti régiójában (Military Base, Farms) – 5,000 XP
  • Nyiss ki 20 Loot Cache-t Urzikstan középső régiójában (Old Town, Low Town) – 5000 XP
  • Teljesíts 15 Contractot – 5,000 XP

Természetesen ezúttal is teljesíthetőek más jellegű küldetések Zombies és Modern Warfare III módokban is. Érdemes minél hamarabb feloldani a kiegészítőt, az első nap tapasztalatai alapján elég ütős lett.

Ezt olvastad már?

Ha igazán kemény vagy, ezt a 7 izzasztó gyúrós játékot ismerned kell

 

×