Új, tartalmas kiegészítőt kapott a Police Simulator: Patrol Officers. Autósüldözés, nyomozás, valamint helyszínelés vár azokra, akik jelvényt szeretnének hordani.

2026.06.20. – A Maxis műfajt teremtett 1989-ben, amikor piacra dobták a SimCity-t. A városi életet modellező játék instant siker lett, több folytatás, illetve spinoff is született belőle. Így fejlődött ki az emberi életet szimuláló Sims-sorozat, ahogy más ihletésű szimulációk is. Mára akkorára duzzadt a kategória, hogy szinte már mindent szimulálhatunk játék formájában. Az egyik nagy „kedvencem” a Power Wash Simulator, ami lényegében egy magasnyomású vízszóróval történő takarítást modellez. Ennél persze vannak „észszerűbb” szimulációk, mint például a Microsoft Flight Simulator. A repülőgép pilóták életét szimuláló játék félelmetesen részletes, épp ezért nem feltétlenül csak szórakoztatásra használják.

De ott van félúton a Farming Simulator, ami évente új epizóddal jelenik meg és még esport is épült köré. Persze a sportok szerelmesei sem maradhatnak ki a „buliból”, nekik találták ki például a Football Managert, amiben egy futballklubot irányíthatnak a játékosok. Ezek mellett pedig akár érdekes karriereket is kipróbálhatnak az érdeklődők, mint például az orvoslást, vagy éppen a bűnüldözést. Utóbbi a Police Simulator: Patrol Officers, ami betekintést enged a rendőr lét mindennapjaiba.

Új szintre lépett a rendőrszimulátor

 

A nyílt világú szimulációban már eddig is temérdek feladat várt a jelvények szerelmeseinek, azonban most érkezett egy kiegészítő, ami szinte teljesen új szintre emelte a Police Simulator-t. Ez a Highway Patrol expansion, aminek köszönhetően már tényleg nincsen határ a rendőréletet tekintve a játékban. Dolgozhatunk autópálya-rendőrökként, akiknek feladatai közé tartozik a kamionok szállítmányának ellenőrzése, vagy akár az ámokfutók üldözése. Emellett kipróbálhatjuk magunkat forgalomirányító rendőrökként, de baleset utáni helyszínelőkként is. A kiegészítő kedvcsinálója ezek mellett felvázolt egy nyomozói feladatkört is, a példa pedig, amit felhoztak, egy fánkozó „megmentése” volt. Az üzlet be kell, hogy zárjon, ugyanis alapanyag-hiány miatt nem tud rendesen működni, a helyzetet pedig nekünk, rendőröknek kell megoldanunk.

simulator

A játék egy nyílt világú móka, szóval arra is van esély, hogy „csak úgy” szeljük az utcákat és keressük a megoldandó helyzeteket. Egy biztos, ha valaha kacérkodtál azzal, hogy rendőr légy, a Police Simulator mindent megmutat, amivel a rendfenntartó pályán találkozhatsz. Pályaválasztás előtt álló diákoknak tökéletes!

Ha pedig már rendelkezel a játékkal, akkor immáron az új Highway Patrol kiegészítő is beszerezhető, íme egy linkcsokor hozzá. Ráadásul Steamen most akciós!

Ezt olvastad már?

Egy játékfejlesztő stúdió kötelezővé tette a meztelen szaunázást

×