A Warzone playlist felhozatal a Season 4 harmadik hetére érett be igazán. Szinte minden rajongói idényt lefedtek a fejlesztők a negyedik héten is.

2024.06.20. – Május 29-én hivatalosan is elstartolt a Warzone és a Modern Warfare III negyedik, közös szezonja. Könnyen lehet, hogy ezen kívül már csak egy teljes szezonra számíthatnak az idei érában a rajongók. Ahogy azt már korábban világossá tették a fejlesztők, ezúttal sem maradunk újdonságok nélkül. Friss fegyverek, Urzikstan hangsúlyos újdonságok és megannyi fejlesztés várja a játékosokat. A Warzone Ranked ezúttal is Resurgence alapokra építkezik, azaz továbbra is Rebirth Island ad otthont az összecsapásoknak. A Warzone fejlesztői belengettek néhány érkező játékmódot a frissítés megérkezése előtt, ám értelemszerűen a pontos felhozatal csak a frissítés napján derülhetett ki.

Azt már tudni lehetett a Season 4 megérkezése előtt, hogy Ashika Island pályájának gyakorlatilag búcsút lehet inteni, könnyen lehet, hogy évekig nem tér vissza a Battle Royale játékmódba. A Season 3 során a játékosok szerint a sima, Battle Royale móddal nem is nagyon törődött az Activision. Úgy tűnik ezt a kritikát is jogosnak érezték a programozók, remélhetőleg a negyedik szezon kiegyensúlyozottabb lesz majd ilyen téren is.

Ezekre a Warzone játékmódokra érdemes készülni a Season 4 negyedik hetében

A Warzone legfrissebb játékmódjai

A Warzone legfrissebb játékmódjai

Ranked Play

  • Trios – Rebirth Island

Plunder

  • Quads – Urzikstan

Lockdown 

  • Quads – Urzikstan

Battle Royale

  • Solos, Duos, Trios, Quads – Urzikstan

Resurgence

  • Solos, Duos, Quads – Map Rotation
  • Quads – Rebirth Island

Jól látható, hogy maga a felhozatal színes, ám váratlan módokkal nem jelentkeztek az Activision munkatársai. Lehetett tudni, hogy Buy Back Royale módban a játékosszám 120-ra emelkedett, így remélhetőleg a meccsek dinamikája is változhat majd. A negyedik hétre azonban kikerült ez a játékmód a listából. Az első napokban, hetekben olyan játékosok is visszatérnek, akik már hosszú hetek óta nem játszottak, hiszen az új fegyvereket érdemes lehet minél hamarabb feloldani, melyhez bizony játszani is kell. Néhányan azonban már lassan talán teljesen fel is oldják már a Battle Pass-t. Ezen majd a hamarosan érkező, Reloaded frissítés változtathat, nem csak új módokat, de új Battle Pass Sectorokat is várhatunk.

Ezt olvastad már?

Amitől tényleg megfagy a véred – A 10 legparább horrorjáték pillanat

 

×