Lehet, hogy te is találkoztál fura anomáliákkal videónézés közben. Elvileg a júniusi Windows 11 frissítés orvosolja ezt a problémát.

2024.06.20. – Ha Windows 11 rendszert használsz, azon belül pedig valamilyen Chromium-alapú böngészőt, tehát Chrome-ot vagy Edge-et, akkor lehet, hogy találkoztál már némi furcsasággal videók nézése közben. Sokszor előfordul ugyanis, hogy a böngészőben elindított videók nézése közben a képernyő egyes részei torzulnak, ami elég csúnya és bosszantó lehet. Ha minden igaz, a Microsoft most ezt javította.

Javítás a Windows 11-ben

Ahogy arról a WindowsLatest is beszámol, egy nemrég megjelent júniusi frissítés orvosolja ezt a problémát. Persze ez nem nagy meglepetés azoknak, akik gyakran frissítenek, hiszen egy májusi opcionális frissítés is tartalmazta a javítást. A jó hír viszont, hogy a javítás jól működik, és tényleg megoldotta a videolejátszási problémákat. Ez a hiba már régóta jelen van a Windows 11-ben, szóval jó hír, hogy végre megszabadulhatunk tőle.

„Ez a frissítés egy olyan problémát orvosol, ami a képernyő egyes részeit torzítja. Ez akkor fordul elő, ha Chromium-alapú böngészőt használunk videók lejátszásához” – írja a Microsoft.

Ezt láttad?

Sokan keverik, te ne tedd: ez a különbség az AI és a gépi tanulás között

×