A Warzone fejlesztői minden héten jelentkeznek ajándékokkal. Ezúttal azonban nem a játékban kell keresned az ingyenes jutalmat.

2024.06.19. – A Warzone és a Modern Warfare III szinte minden hétre készül valamilyen Call of Duty ajándékkal. Hol egy in-game kollaboráció keretein belül élesednek ezek a jutalmak, hol pedig külsős forrásból kell beszerezniük ezeket a játékosoknak. Találkozhattunk már Burger King menü mellé járó Operatorral, de azon sem lepődik meg senki, ha az energiaital nyitófülén leolvasható kódot kell beaktiválni. A kozmetikai tárgyak is váltakoznak. Sokszor csak egy-egy XP Boosterrel dob meg a kiadó, de az is előfordul, hogy Blueprint vagy Operator kerül a virtuális raktárba.

A Call of Duty esetén kifejezetten kritikusak lehetnek a skinek, főleg most, hogy ősszel ismét éraváltás várható. A fejlesztők június első napjaiban el is árulták, hogy mire készülhetnek a felhasználók. A Black Ops 6 multiplayer és zombies módjában nem lesznek használhatóak a jelenlegi skinek. Warzone-ban azonban megmarad az összes MW II, MW III kozmetikai tárgy és fegyver is. Ennek értelmében érdemes lehet minden ajándékot behúzni a MW III éra végéhez közeledve is.

Ezúttal egy ingyenes, Monster ital ihlette Blueprintet szerezhetnek a Call of Duty játékosok

Az elmúlt napokban több ajándékot is kiszórtak már a Call of Duty fejlesztői. A jelenlegi periódus egészen június 20-ig tart majd. Az alábbi jutalmakat szerezhetik meg a játékosok:

  • 30 perc – Cold Rotation Calling Card
  • 60 perc – Frosted Fury Blueprint (HRM-9)

Az aktuális drop megszerzéséhez Huskerrs vagy Aydan csatornáját kell felkeresned június 20-ig, azaz csütörtök estig. Harminc percért tehát „csak” egy értéktelen Calling Card jár, de egy órányi nézésért már egy ütős Blueprinttel ajándékoz meg az Activision gárdája. A Monster ihlette ajándékok ezennel végéhez érnek, ám biztosak lehetünk, hogy az elkövetkezendő hónapokra készülnek még valamivel. A megszerzett dropokat a Twitch – Inventory felületén találhatod majd meg.

Ezt láttad már?

Sokan keverik, te ne tedd: ez a különbség az AI és a gépi tanulás között

×