A Netflix Games szolgáltatásnak köszönhetően minden előfizető „ingyen” megkapta mobilokra és táblagépekre a GTA: The Trilogy-t. Töltik is rendesen!

20204.06.19. – A Netflix, a világ egyik vezető streaming szolgáltatója, új területre lépett a szórakoztatás világában, méghozzá a videojátékok piacát célozta meg. A Netflix Games célja, hogy kiegészítse a meglévő streaming szolgáltatásait és egy újabb szórakozási formát kínáljon előfizetőinek. Ez a szolgáltatás jelenleg mobilplatformokra (iOS és Android) érhető el és a Netflix alkalmazáson belül keresendő. A folyamatosan bővülő játéklista és a jövőbeli fejlesztési lehetőségek azt sejtetik, hogy a Netflix Games-nek köszönhetően a cég akár jelentős szereplővé is válhat a videojátékok piacán.

netflix

Pláne, úgy hogy ha olyan címeket tesz „ingyenesen” elérhetővé az előfizetés mellé, mint a Grand Theft Auto: The Trilogy. A Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition egy felújított gyűjtemény, ami három ikonikus Grand Theft Auto játékot tartalmaz: GTA III, GTA: Vice City, és GTA: San Andreas. Ezek a játékok alapjaiban változtatták meg a nyílt világú játékok műfaját, az új csomagnak köszönhetően pedig modern grafikával és javított játékmenettel tértek vissza. A következőket turbózták fel a Rockstarnál:

  • Grafika: Felújított karaktermodellek, nagyobb felbontású textúrák, jobb világítási rendszer és dinamikus időjárási hatások.
  • Játékmenet: Kényelmesebb irányítás, hasonlóan a Grand Theft Auto V irányítási sémájához.
  • Technikai frissítések: Jobb teljesítmény, gyorsabb töltési idők és modernebb renderelési technikák.

Bármihez nyúl a Netflix, arannyá lesz

Az pedig tényleg már csak hab volt a tortára, hogy gyakorlatilag csak pirítókra nem jelent meg. Mivel kapott mobilos portot is a GTA: The Trilogy, így akár az androidos, vagy az iOS-es felhasználók is a zsebükben tudhatták a legendás játékcsomagot. Sőt, a Netflix-előfizetők a filmek és a sorozatok mellé a Netflix Games keretein belül szabadon le is tölthetik maguknak.

Az emberek pedig a statisztikák szerint úgy töltik le a Netflix miatt a játékot, mintha nem lenne holnap. Kiderült, hogy decemberi szolgáltatásba bekerülése óta több mint 30 millióan töltötték le a GTA: The Trilogy-t. Már csak ezzel az egy játékkal sikeresnek mondható a Netflix Games szolgáltatás, de képzelhetjük, hogy az összes többivel együtt mennyire jól teljesít a cég kiegészítő opciója…

Ezt olvastad már?

Remek játékokkal bővül tovább az Xbox Game Pass óriási játékkínálata

×